MSI GTX 1070 Gaming 8GB ekran kartım var, Intel I7-7700k Core i7 4.2 GHz işlemci ve 8 GB 2400MHz RAM'e sahibim. Monitörüm de Benq XL2411 144Hz.
Full ayarlarda 300 FPS'den yüksek alıyorum ama ateş ederken takılmalar oluyor, çözmek için 5 defa format attım ve gereksiz hiçbir uygulama kurmadım ama çözemiyorum. Ne yapmalıyım?
Uygulamalarım: (Bir de Adobe'nin programları var Photoshop vs.)
Her şeyin çözümü format değildir. Ateş açılınca FPS düştü diye format atılmaz. Neden takıldığına dair yorum yapamam ama 300 FPS sisteminiz için normal bir değer.
İlk olarak harddisk’e veya ssd’ye böyle herşeyde format atilmaz ömür kısaltır ayrıyetten fazla fps alıcam diye Fps_Max 0 komutu girdiysen, 299’a sabitle fps’i çok yüksek fps mermi dağılması ve drop yapar.
İlk olarak harddisk’e veya ssd’ye böyle herşeyde format atilmaz ömür kısaltır ayrıyetten fazla fps alıcam diye Fps_Max 0 komutu girdiysen, 299’a sabitle fps’i çok yüksek fps mermi dağılması ve drop yapar.
Monitörüm 144Hz 144'e mi sabitlesem? Bu sabitlemeyi illaki oyundan mı yapmak lazım yoksa Nvidia denetim masasında ayarı var mı? (Her şey için 144'e sabitlemek istiyorum.)
Monitörüm 144Hz 144'e mi sabitlesem? Bu sabitlemeyi illaki oyundan mı yapmak lazım yoksa Nvidia denetim masasında ayarı var mı? (Her şey için 144'e sabitlemek istiyorum.)