GTX 1070 Darboğaz Yapar mı?

APR

Hectopat
Daha fazla  
Yazın ortalarında GTX 1070 almayı planlıyorum veya GTX 1070 ile aynı fiyatta fakat daha performanslı bir ekran kartı almayı planlıyorum fakat aklımda kalan tek soru işlemcimde darboğaz yapar mı?
Sistemim
  • İŞLEMCİ: Intel Core i5 4430S
  • RAM :8 GB
  • Anakart: Asus H81M-C
  • PSU: 250 Watt ekran kartı alınca 650W'a yükselteceğim
Darboğaz yapar mı veya GTX 1070 ile aynı fiyatta olan fakat performansı iyi olan bir ekran kartı öneriri misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX1070 alınmaz. GTX1660Ti, bütçe yetiyorsa RTX2060 bu karttan hem daha güçlü hem daha ucuz hem daha az güç tüketiyor.

Fena bir şekilde darboğaz olur.

Daha uygun fiyata GTX 1660 Ti alabilirsiniz. Lakin, deli gibi darboğaz yaşarsınız.
i5 9400F ve GTX 1660 ikilisi mantıklı olur.
En fazla GTX 1650 takarsınız.

Bütçe varsa RTX 2060 alın bence. Darboğaz baya çok olur ama önemsiz, sonuçta RTX 2060. İleride İşlemci yükseltirken ekran kartına para vermezsin. Yada istersen bütçeni söyle en uygun kombini yapıyım.

sistem toplamaya karar verdim simdi 5000 tl butce var icinde 21.5 inch monitor ve 7.1 kulaklik olsun
Bütçe varsa RTX 2060 alın bence. Darboğaz baya çok olur ama önemsiz, sonuçta RTX 2060. İleride İşlemci yükseltirken ekran kartına para vermezsin. Yada istersen bütçeni söyle en uygun kombini yapıyım.

Bende GTX 1070 kullanıyorum bayadır. Çok iyi bir kart olduğunu söyleyebilirim. Bütün oyunları ultra ayarlarda açıyorum fakat şu anki fiyatını hak ettiğini söyleyemem. İkinci el olarak alacaksan olur ama sıfır alacaksan önermem. Yerine RTX 2060 veya 1660Ti alman daha mantıklı olur. Darboğaz konusunu bilemiyorum, arkadaşlar yapar demiş.

sistem toplamaya karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…