GTX 1070 darboğaz yapmayacak İntel işlemci tavsiyesi

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar uzun yıllardır AMD kullanıcısıyım yeni bir ekran kartına geçiş yaptım. Tabii araştırmadım işlemci yetiyor mu yetmiyor mu diye. Yetmediğinin farkına da bugün vardım. Bu soruna tek çözüm parça değiştirmek olduğu için bana max. 1000₺ bütçe için anakart ve işlemci önerir misiniz?

Merhaba arkadaşlar uzun yıllardır AMD kullanıcısıyım yeni bir ekran kartına geçiş yaptım. Tabii araştırmadım işlemci yetiyor mu yetmiyor mu diye. Yetmediğinin farkına da bugün vardım. Bu soruna tek çözüm parça değiştirmek olduğu için bana max. 1000₺ bütçe için anakart ve işlemci önerir misiniz?
O ekran kartı ile darboğaz yapmayan işlemci ve ona uyumlu anakartı 1000 tlye alamazsınız kusura bakmayın. En az i5 6600 olması lazım i5 6500 de bile darboğaz oluşturabiliyor. Bu işlemciye ve ekran kartına olması gereken anakartlarda 300-400 tl arası. Yani bütcenizi min. 100-150 tl artırmanız lazım.

Valla 1070 bende aldım işlemci i54690k ana kart msi gaming3 1150 soket darboğaz yaptığını nasıl çözcem ben tek bir oyun oynuyorum oda word of tanks benim sıkıntım nvıdanın 3d ayarı deli oldum istediğim ayarı yapamıyorum cunku anlamıyorum

Valla 1070 bende aldım işlemci i54690k ana kart msi gaming3 1150 soket darboğaz yaptığını nasıl çözcem ben tek bir oyun oynuyorum oda word of tanks benim sıkıntım nvıdanın 3d ayarı deli oldum istediğim ayarı yapamıyorum cunku anlamıyorum
Tek bir oyun oynuyorsanız GTX 1070 almak niye? Oyun içinde GPU kullanımı azken işlemci maksimumda çalışırsa bir sorun var demektir ordan anlayabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı