GTX 1070 Düşük FPS Sorunu

League, Counter gibi hafif oyunlarda ekran kartını kullanmadığı için düşük FPS alıyorsunuz. Zorlanmaya başladığında da o FPS'lere yakın olacaktır çünkü ekran kartını kullanmaya başlayacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:

DSR 2.00x denedim, 4.00x denedim fakat ikisinde de sonuç değişmedi. Oyun çözünürlüğünü 2k'ya getirebiliyorum en fazla ama monitörüm 2k olmadığı için görüntü ekrana sığmıyor ve ne değerleri kontrol edebiliyorum ne de oynayabiliyorum. Bu arada şunu da sormak istiyorum size, sistemi benim sistemimden daha kötü olan twitch yayıncıları yayın sırasında oyunlarda benim yayın açmadan aldığım FPS değerinden daha yüksek değere ulaşıyorlar. Bunun sebebi nedir? Yayın yaparken bilgisayarı tam performans maksimum FPS şeklinde nasıl kullanırım?

Diğer mesajlarda durumumun ne olduğunu görmüşsünüzdür, nasıl kurtulurum bu durumdan bir fikriniz var mı ?

Hmm mesajınızı okumadan direk DSR demişim kusura bakmayın
ama bilemiyorum o sorunu.

Monitörün 1080p ise 1070 tam güç vermez o yüzden az FPS alırdın. DSR ile 4K yaparsan daha fazla FPS bile alırsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…