GTX 1070 düşük FPS

Hocam muhtemelen dediğiniz gibi işlemci ekran kartına yetmiyor. Bendeki i5 7500 de GTX 1070 ile kullanıldığında işlemciye dayalı oyunlarda zaman zaman tıkanabiliyormuş.
çok mantıklı valorant işlemci istiyor. eğer biliyorsan rdr 2 işlemci mi çok kullanıyor ekran kartını mı? şimdi evde iniyor onunla denerim rdr 2 bana aradığım cevabı verebilir.

işlemci darboğaz yapıyor olabilir.

çok mantıklı valorant işlemci istiyor. eğer biliyorsan rdr 2 işlemci mi çok kullanıyor ekran kartını mı? şimdi evde iniyor onunla denerim rdr 2 bana aradığım cevabı verebilir.
Daha çok ekran kartına yönelir. Tabi ki yer yer darboğaz olacaktır ama Valorant'taki kadar olacağını düşünmüyorum. Yanlışım varsa diğer hocalarım düzeltebilir.

işlemci darboğaz yapıyor olabilir.
zaten %50 darboğaz yapıyor ama bu darboğaz ile
Valorant ekran kartından çok işlemci gücü kullanan bir oyun. İşlemciyi değiştirirsen farkı görürsün.
eve doğru sadece tek anlamadığım fps hesaplama sitesinde bendeki işlemci ile ekran kartımı girince 450-650 fps diyor ya ekran kartında sorun var ya da bu site darboğazı hesaplamadan direkt fps değeri veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…