GTX 1070 ekran kartı ile sistem toplama

ScaryPeace IV

Hectopat
Katılım
18 Mart 2018
Mesajlar
187
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, arkadaşlar sistem topluyacağım yeni B360. Anakartlar çıktı benim GTX 1070 ekran kartım var. Sistemi sadece oyun odaklı toplayacağım o yüzden fazla detaya girmeye gerek durmuyorum. işlemci, anakart, RAM, işlemci soğutucusu, bu dört ürüne ihtiyacım var 3700 TL bir bütçe var nasıl bir şey dizebilirim bir şeylerden kısıp 8700K, almayı düşünüyorum bildiğiniz ucuz güzel anakartlar veya RAM'ler varsa atabilirsiniz. Bir de fikirlerinizi sunarsanız iyi olur.
 
Xıgamatek hawtorn kasam var nanokatologdan alacağım zaten bazı parçaları ama RAM olarak triden Z alacağım bu attığınızla arasında 100 TL var
 
@ScaryPeace IV Kasanız buysa, benim dediğim bileşenleri alabilirsiniz. İsterseniz Ripjaws V alın ya da isterseniz Trident Z alın. İkisi de güzeldir. Bu arada dediğiniz Trident Z RAM'i 3000 MHz mi?
 
@Ramazan BODUR 3200MHz. Anakart olarak gigabyte z370 aorus ultra gaming alacağım fiyatlar aynı ama gigabyte daha bir hoş geldi bana.
@Ramazan BODUR Bir de sıvı soğutucu olarak cooler master masterliquid ml240l rgb almayı düşünüyorum sence hangisi daha iyi. ?
 

Hocam Gigabyte Z370 Aorus Ultra Gaming güzeldir. İsteğe göre alınabilir. Sıvı soğutma olarak ML240L'de çok iyidir ama Corsair H100i V2 ezip geçer.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…