O Orshal Femtopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2025 #1 Merhaba benim AMD RX 550 ekran kartım var. Buna GTX 1070 Ti alsam olur mu, olur mu derken sığar mı kasaya? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ekim 2025
Merhaba benim AMD RX 550 ekran kartım var. Buna GTX 1070 Ti alsam olur mu, olur mu derken sığar mı kasaya?
E EBT11 Centipat Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 965 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2025 #2 Orshal dedi: Merhaba benim AMD RX 550 ekran kartım var. Buna GTX 1070 Ti alsam olur mu, olur mu derken sığar mı kasaya? Genişletmek için tıkla... Kasa modelinin desteklediği ekran kartı uzunluğuna ve alacağın ekran kartı modelinin boyutlarına bakıp cevabı bulabilirsin. Ne kasayı biliyoruz ne alacağın modeli haliyle cevap vermek biraz zor.
Orshal dedi: Merhaba benim AMD RX 550 ekran kartım var. Buna GTX 1070 Ti alsam olur mu, olur mu derken sığar mı kasaya? Genişletmek için tıkla... Kasa modelinin desteklediği ekran kartı uzunluğuna ve alacağın ekran kartı modelinin boyutlarına bakıp cevabı bulabilirsin. Ne kasayı biliyoruz ne alacağın modeli haliyle cevap vermek biraz zor.