GTX 1070 Gaming X 8G Sistem

Bütçenizi arttıramıyorsanız GTX 1060'a düşün çünkü GTX 1070 1080p'de darboğaz yapacaktır 1440p monitör lazım ve sorun çıkartan DSR'ye güvenmeyin
Yine yanlış bilgi. Şu forumda birisi bir şey yazıyor herkes onun üstüne atlıyor biraz araştırın bunun doğruluğu var mı diye ondan sonra paylaşın ki yanlış bilgiyi yaymayın. Ben şimdiye kadar ekran kartının darboğaz yaptığını görmedim. Darboğaz sadece işlemcide olur. GTX 1070 ise 1080p de darboğaz yapmıyor. Sadece çalışması gerektiği gibi çalışıyor. Ekran kartı gücünün % 50sini bile kullanması yetiyor. İleride oyunlar gelişir ise ekran kartı kullanımı % 100lere çıkacaktır. Ama tutup da darboğaz var diyip yanlış bilgi vermeyin millete.

Bence asıl siz yanlış bilgi vermeyin, zaten arkadaş ekran kartı ile bir şey demek istemedi, GTX 1070, i5 4690k'ya oranla daha fazla güç isteyen bir ekran kartıdır, 1080p çözünürlükte i5 4690k, 1070'in gerçek gücünü ortaya çıkaramayacağı için darboğaz olacaktır.

GTX 1070 i5 6500 ile bile sıkıntı yaratmayacak ekran kartı iken i5 4690K da mı yaratacak ?

GTX 1070 i5 6500 ile bile sıkıntı yaratmayacak ekran kartı iken i5 4690K da mı yaratacak ?
Tabi, sonuçta ikisi aynı işlemci, öyle değil mi? Efendim bazen bu ikisi arasında büyük farklar oluyor, bazen i5 6500, i5 4690k'yı neredeyse 10 FPS farkla geçiyor, ayrıca biri haswell, birisi ise skylake, aynı şeyler değiller.

1080p de darboğaz denilip duruyor, arkadaş sanki oynadığınız oyunda takılma oluyor, fps'niz 30'un altında oynuyorsunuz oyunu. Tek olan şey ekran kartının fazla zorlanmadığı için gpu kullanımı az olması. Oyunu sen en yüksek çözünürlükte, yüksek ayarlarda rahat oynayabiliyor isen takılma olmadan 1080p de, gtx 1070 ile daha ne istiyorsun işte? Millete öyle bir izlenim veriyorsunuz ki, sanki bakan adam düzgün oyun oynayamaz gibi. Rahatlıkla diyorum, gtx 1070 serisi 1080p monitörlerde tadından yenmez şekilde oyun oynatır. Zaten oyunların gelişme hızlarına baktığımızda 1 veya 2 sene sonra oyunlar 2k da gtx1070 ile fps düşüşü olurken, 1080p de %99 gpu kullanıma zorlanıp gene akıcı şekilde oyun oynatacaktır. Sadece biraz işlemciyi yüksek tutmak lazım sonuçta gtx1070 üst düzey bir grafik kartı.

Ben de bunu anlatmaya çalışıyorum ama arkadaşlar anlamamakta ısrar ediyorlar.

Benim tek demek istediğim i5 4690k GTX 1070'in gerçek gücünü ortaya çıkaramaz.

Yine yanlış bilgi. Tamam hocam sen anlamak istemiyorsun boşver uzatmayalım
Kardeşim adam GTX 1070 i5 6600k kullanıyor, BF4 oyununda 2k çözünürlükte herşey ultrada 90 FPS felan alıyor, GTX 1070 i5 4690k'da ise BF4 oyununda 1080p çözünürlükte 82 fps alıyor. 2k'da 90 FPS almak varken daha düşük çözünürlükte daha az FPS almayı kim ister ki? Şimdi söyle bana yanlış mıyım, değil miyim?

Technopatın GTX 1070 incelemelerinde FULL HD çözünürlükte 2k dan fazla FPS alındığını görmüştüm ve izlemiştim. O zaman senin dediğine göre Technopat yöneticileri yanlış FPS değeri almışlar İşlemcinin FPS ye etkisi pek fazla yoktur. Hele ki i5 6600k ile i5 4690k arasında en fazla 3 5 FPS oynar. Technopat videolarını izlersen ne demek istediğimi anlayacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…