KomoG2M Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 407 19 Temmuz 2022 #11 RETGEX dedi: ssd kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Hocam hdd olsaydi hdd kaynaklı derdim de sizin iş de bi garipmis. Daha fazla bilgim yok 8gb taktintan sonra devam ederse etiketliyip konu açın
RETGEX dedi: ssd kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Hocam hdd olsaydi hdd kaynaklı derdim de sizin iş de bi garipmis. Daha fazla bilgim yok 8gb taktintan sonra devam ederse etiketliyip konu açın
Ryuji Aisaka Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 4.226 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #12 RETGEX dedi: Yok hocam sürekli oluyor GPU kullanımı bir anda düşüyor hiç stabil kalmıyor bir anda düşüncede drop giriyor ve sürekli oluyor bu da sürekli drop anlamına geliyor. Genişletmek için tıkla... Vallahi bilemiyorum hocam.
RETGEX dedi: Yok hocam sürekli oluyor GPU kullanımı bir anda düşüyor hiç stabil kalmıyor bir anda düşüncede drop giriyor ve sürekli oluyor bu da sürekli drop anlamına geliyor. Genişletmek için tıkla... Vallahi bilemiyorum hocam.
RETGEX Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 481 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #13 KomoG2M dedi: Hocam HDD olsaydi HDD kaynaklı derdim de sizin iş de bir garipmis. Daha fazla bilgim yok 8 GB taktintan sonra devam ederse etiketleyip konu açın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam umarım çözüm olur. Silinen üye dedi: Vallahi bilemiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Mesajlarınız için teşekkürler hocam iyi günler.
KomoG2M dedi: Hocam HDD olsaydi HDD kaynaklı derdim de sizin iş de bir garipmis. Daha fazla bilgim yok 8 GB taktintan sonra devam ederse etiketleyip konu açın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam umarım çözüm olur. Silinen üye dedi: Vallahi bilemiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Mesajlarınız için teşekkürler hocam iyi günler.