GTX 1070 i5 6500 darboğaz yapar mı?

FzzFF

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Web Designer
Herkese merhabalar bayağıdır araştırıyorum kafam allak bullak oldu birileri yapar diyor birileri yapmaz kesin bi sonuç istiyorum artık. Gtx 1070 ile i5 6500 darboğaz yapar mı?

1440p'de oyun oynama şartı ile bu sistem çokça kez toplandı. 1080p'de kasma yapabilir ama yine de yetkili abilerimizden açıklama bekleyelim. [emoji16] Hem 1080p için gtx 1060 veya rx 480 yeterince iş görecektir. 144 hz'i hedefliyorsan işlemci seçimini değiştirmen gerekebilir. Dediğim gibi yetkili abiler... [emoji16]

Hiç bir şekilde darboğaz olmaz al 1070 ve 6500 kafan rahat olsun adamlar 6100 ile akıcı bir şekilde oynuyor 6500 darboğazmı yapacakmış? Mantıksız ayrıca bazilerine dinleyip amd alma pişman olursun. Amd'ye bir şey demiyorum ama paran varken en iyisini al amd giriş ve orta seviyede iyi ilersi çok kötü.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
1080P'de ara ara çok nadir, anlık darboğazlar yapıyor. Performansı etkilemez. 2K ve 4K çözünürlüğünde yapmaz. GTX 1070 modeli de 1080P'de nedense tam performans çalışmıyor, Nvidia'nın açıklaması da bunu doğruluyor, kartı 2K ve 4K'da kullanın diyor, tabii 2K daha iyi bir seçenek.

1080P'de yapmaz ama ekran kartınızı tam güçte kullanamazsınız. 1440P çözünürlükte kullanırsanız tam performans elde edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…