GTX 1070 İçin 800 TL'ye AOC G2460QV Alınır mı?

Öncelikle teşekkürler öneriniz için. Söylediğiniz model 4K. GTX 1070 2K ultrada 60 FPS i zor görüyor. 4K monitör fazla gelmez mi ?
4k da msaa açmaya gerek olmadığından 1070 oyunların çoğunda seni rahatlıkla idare edecektir. Genelde 4k konuşulurken en son çıkmış oyun ve o oyunda full msaa açık şekilde testler yapılıyor. Buda kullanıcı için 4k için erkenmiş demeye sebep oluyor.

Burada senin ne istediğin önemli far cry 60 fps de akıcı olmazken witcher 40 fps de daha akıcı oluyor gibi oyunsal farklarda var. Asus Pg279Q kullandım 2 ay gözümü 165 hz ye alıştırmama rağmen 4k 60 hz ye döndüm. Ben netliğe önem veriyorum o yüzden 4k bana daha mantıklı geliyor. Şuan samsung uh750 4k kullanıyorum.

Benim gtx 1070 ile zamanında yaptığım msaa kapalı 4k da ultra ayarlar ;

Bu videoda yanlışlıkla 1080p ve 30 fps olarak editlemişim. Orjinal videoları sildikten sonra farketmiştim anlık takılmalar sizi yanıltmasın fps ve ayarlara bakın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Buda 1080 ti ile 4k da Msaa on/off farkı. Zerre fark yok bunu en az 10 oyunda denedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…