GTX 1070 İçin İşlemci Önerisi

@KralGS 2K 144Hz monitörden bahsediyoruz 60Hz'den değil. Doğrusu ben darboğaz yapar mı konusuna güncel oyunların önerilen sistem gereksinimlerine bakarak cevap veririm. Bakınız:
Battlefield 1 Sistem Gereksinimleri ve Teknik Ayrıntılar – Battlefield Resmi Sitesi
Örneğin popüler bir RPG olan Witcher 3'ün de önerilen sistem gereksinimlerinde i7-3770 veya FX-8350 var. @CJack60 'ın dediğine katılıyorum, evet belki çoğu oyunda darboğaz yapmaz ama yapabileceği oyunlar şu anda bile çıkıyorsa sistem geleceğe dönük değil demektir. Örneğin daha şimdiden Battlefield 1 için 16GB RAM öneri kısmında yer almış. Her şeyi bir kenara koyalım siz neden GTX 1070'i i7-6700 ile birlikte kullanmayı düşünürken konuyu açan arkadaşa darboğaz söz konusu olamaz diyorsunuz? Üstelik imzanızdaki monitör de 2K 144Hz iken...
Her zaman daha iyi performans güzeldir. Ayrıca ben daha bu sisteme sahip değilim. Başında yazıyor zaten: "Alacağım Sistem" diye... Onu geçtim, ben İ7 6700 kullanacağım diye arkadaşa İ7 6700 önermem şart değil. Arkadaş sormuş darboğaz yapmayan bir işlemci diye, bizde darboğaz yapmayacak, ama aynı zamanda da arkadaşı fazla masrafa sokmayacak bir öneri sunarız.

Kardeş i7 6700 al yeter i5 6500 diyorlar da darboğaz yapmak mesele değil 1 oyunda ufak takılma yaşatsın sinirlenirsin o kadar para veriyorsun her şey kusursuz olsun istersin.İ7 6700 al benden sana tavsiye.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı