volkan-68 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2015 Mesajlar 1.293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2016 #11 60 Hz monitörde 100 FPS fark eder mi? Dostum bunun açıklamasını en iyi şekilde yapmışlar bakabilirsiniz umarım soruna cevap olur.
60 Hz monitörde 100 FPS fark eder mi? Dostum bunun açıklamasını en iyi şekilde yapmışlar bakabilirsiniz umarım soruna cevap olur.
K Klipston Kilopat Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 271 Çözümler 4 10 Ekim 2016 #12 Hocam sağol. Fakat ben o durumdan bahsetmiyorum. Görüntüde yırtılmaların olabileceğinden bahsediyorum. Bunun önüne nasıl geçebilirim :/
Hocam sağol. Fakat ben o durumdan bahsetmiyorum. Görüntüde yırtılmaların olabileceğinden bahsediyorum. Bunun önüne nasıl geçebilirim :/
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.699 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2016 #13 G-SYNC destekli monitör alırsan yırtılmanın önüne geçebilirsin. AMD kartlarda da aynı işlevi gören Free SYNC teknolojisi var.
G-SYNC destekli monitör alırsan yırtılmanın önüne geçebilirsin. AMD kartlarda da aynı işlevi gören Free SYNC teknolojisi var.