GTX 1070 İçin Kasa Önerisi

Furkan_Can

Hectopat
Daha fazla  
Profil Kapağı
1523230954
Merhaba arkadaşlar. GTX 1070 almayı düşünüyorum. Bunun için en düşük fiyata bir oyuncu kasası almak istiyorum. Amanda içi gözüksün falan kafasında değilim :D
Fiyatı olabildiğince düşük olsun yeterli. Bir de alacağım kart Asus ROG Strix olabilir veya Gigabyte Windforce falan. Sanırım yaklaşık 30cm felanmış Asus'un ki. Gigabyte'dan haberim yok. Bu arada Aliexpress'de bazı kasalar gördüm. Uygun da fiyatları. Sizce Aliexpress'den alınır mı? Önceliğim Türkiye'den almak tabii :) Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar...

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler arkadaşlar. Linktekini açamadım. Mobildeyim. PC'ye geçince dediklerinize bakıp araştıracağım.

Teşekkürler arkadaşlar. Linktekini açamadım. Mobildeyim. PC'ye geçince dediklerinize bakıp araştıracağım.
Arkadaşlar baktım dediklerinize gerçekten çok güzeller. Phanteks içlerinden en uygunu fakat daha uygun ürünler yokmudur acaba işime yarayabilecek? Şöyle söyleyeyim bütçemi zorlayarak herşeyi ayarladım fakat yeni kasa lazımmış kasama ekran kartı sığmıyor. Bu sebepten dolayı çok az bir bütçe daha oluşturabilirim kasa için :(
Bu kasa nasıldır iş görebilir mi sizce? Varsa her türlü kasa önerisine açığım. Yeter ki işimi görsün ve ucuz olsun :neşeli:

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı