GTX 1070 için marka önerisi

Lippschwitz

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar şimdi ben heryerde araştırdım bana 1 hafta içinde ekran kartı lazım 1070 alıcam kasa herşey kurulu fakat türkiye genelinde msi-evga bütün 1070ler bitmiş sadece ZOTAC var şuan ellerinde. Sizce msi -evga bekleyip birini mi alayım yoksa zotac ile pek farkı yokmudur zotacı direk almalı mıyım? (çekirdek hızları aynı)

Son düzenleyen: Moderatör:
Afedersiniz kendi soğutmalı gtx1070 ler çıktımı yoksa FE modelleri hakkında mı konuşuyorsunuz ?
Eğer referans tasarım soğutucusu olarak en performanslısı asus diye biliyorum ben.

Afedersiniz kendi soğutmalı gtx1070 ler çıktımı yoksa FE modelleri hakkında mı konuşuyorsunuz ?
Eğer referans tasarım soğutucusu olarak en performanslısı asus diye biliyorum ben.
Gtx 1070 FE ve MSI'ın özel soğutmalı modelleri Türkiye'de bulunabiliyor.

Founder editionların hepsi aynı bir fark yok. Eğer özel tasarımlardan konuşuyorsan MSİ veya Asus veya Gigabyte seçe bilirsin 3de sorunsuz kartlardır.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı