Arkadaşlar öncelikle merhaba. GTX 1070 almayı düşünüyorum. Çok arada kaldım gönül ister Asus Strix 3 fanlıları almak ancak şimdiki yollayacağım 1070'lerden sizce hangisi daha mantıklı olur? Gönlüm Asus Dual'dan yana ancak 2 fanlı olması (Asus Strix'lerin 3 olmasından kaynaklı bir ön yargı) ısınma ya da diğer 1070'lerden fazla sesli çalışma gibi konuları etkiler mi ? Görüşünüz nedir? İstediğim Asus Dual öncelikle neden seçmeliyim ya da neden seçmemeliyim diye tavsiyede bulunursanız çok sevinirim.
En ucuz hangisiyse onu al. Hermarkanın 2'şer modeli var, örnek; Evga sc yada ftw, Zotac AMP yada AMP Extreme, Gigabyte G1 Gaming yada Extreme Gaming gibi vb, fakat sorun şu ki daha güçlü gibi görünen pahalı ve ekstra güç beslemeli modelleri ile ucuz modeller arasında sadece 1-2 Fps farkediyor. Yani fazla para vermenin hiçbir anlamı yok. Al Zotac AMP Edition (sanırım en uygun fiyatlısı) keyfine bak.
Güzel seçim çok güç tüketmeyen kartlar haliyle çok ısınmayacak ve çok ses çıkarmayacaklar. 400$ desen 1250-1300 TL kargo ve vergiyle 1600 TL ye yakın gelir Türkiyeden 150-200TL ucuz olur güzel olur. İnşallah sıkıntısız gelir.
Dual modeli diğer modellere nazaran daha sıcak çalışır ve bileşen kaliteside kötüdür. Bu kadar bütçeli kart alıyorsanız ülkemizden alın bence garanti işlerinde rahat edersiniz. İlla Amazon'dan alıcağım diyorsanız EVGA alabilirsiniz.
ben msi aldım. aslında memnunum ama son zamanlarda sıcaklık normal kullanımda 60 derecelerde dolanmaya başladı normalmidir bu acaba yardımcı olabilcek arkadaşlar yazarsa sevinirim
ben msi aldım. aslında memnunum ama son zamanlarda sıcaklık normal kullanımda 60 derecelerde dolanmaya başladı normalmidir bu acaba yardımcı olabilcek arkadaşlar yazarsa sevinirim