Tolga_YLMZ
Decapat
Resimlerini paylaştığım kartı arıyorum. Ama herhangi bir yan marka altında değil.Yanlış anlamışsınız. Founders Edition, NVIDIA'nın isimlendirmesidir. Siz hangi kartı arıyorsunuz acep?
Resimlerini paylaştığım kartı arıyorum. Ama herhangi bir yan marka altında değil.Yanlış anlamışsınız. Founders Edition, NVIDIA'nın isimlendirmesidir. Siz hangi kartı arıyorsunuz acep?
En ucuzunu al.2. el Nvidia GTX1070 ekran kartı alacağım fakat hangi modeli almalıyım?
Şimdiden teşekkür ederim herkese.
- EVGA FTW GTX1070
- EVGA SUPERCLOCKED GTX1070
- ASUS ROG STRIX GTX1070
- MSI GAMING X GTX1070
- Gigabyte Windforce GTX1070
- Zotac AMP! Edition GTX1070
Evet biraz daha araştırınca başka kullanıcı yorumlarından da aynı şeyleri gördüm.Uyarı için teşekkürler. Görüntü olarak güzel duruyor ama işlevsel olarak biraz sıkıntı var gibi.Marka kart alın. Bunlarda ısınma oluyor.
Bütçe sorunun yoksa ASUS-MSI modellerine yönel, kasan küçükse ASUS alma, MSI'ın boyu küçük. Zotac AMP! Edition ve EVGA Superclocked da alabilirsin.Evet biraz daha araştırınca başka kullanıcı yorumlarından da aynı şeyleri gördüm.Uyarı için teşekkürler. Görüntü olarak güzel duruyor ama işlevsel olarak biraz sıkıntı var gibi.
Kasam COOLER MASTER MASTERCASE PRO 5 sığar herhalde hepsi bir problem olmaz. Asus alacağım büyük ihtimal.Bütçe sorunun yoksa ASUS-MSI modellerine yönel, kasan küçükse ASUS alma, MSI'ın boyu küçük. Zotac AMP! Edition ve EVGA Superclocked da alabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.