GTX 1070 İçin Monitör Önerisi

GreatPasha

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Mimar
Arkadaşlar geçen yaz bilgisayarımı dizdim, kısaca ekran kartım GTX 1070, işlemcim i7 6700k ve üstüne 700 TL LG 25UM65 monitör aldım. 21:9 olması falan hoşuma gitti iş içinde kullandığımda autocad revit tarzı uygulamalarda işime yarıyordu. Ayrıca photoshop çıktılarımda sürpriz yaşamamam benim için önemliydi. Lakin oyunlarda istediğimi alamadım. Hızlı geçişlerde sıkıntı oluyor IPS olduğundan ve parlaklığı yeterli değil. Ben de dedim bu yaza kadar biraz para biriktireyim bir tane daha monitör alayim. Şimdi iki seçeneğim var.

1-)Şimdiki monitörüm kalsın, yanına 1500TL'lik oyuncu monitörü alayim.
2-)Şimdiki monitörü satıp 4000TL'lik 21:9 4K 5ms 100Hz ASUS PG348Q bu monitörü alayım.
Veya da sizin alternatif bir çözümünüz var mı? Ayrıca monitörlerde ikinci elde çok fiyat kırımı oluyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece oyun için işte kullandığınız monitörü satmanız bana kalırsa sağlıklı değil. 100 Hz alacağınıza 144 Hz 5ms alacağınıza 1ms almalısınız sonuçta oyun için alıyorsunuz.

1.Seçeneğiniz için:
ASUS VG248QE 24'' 144Hz 1ms Full HD 3D Oyuncu Monitörü Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
yada
BENQ 24'' XL2411Z LED 1MS FULLHD 144 Hz DVI/HDMI PIVOT Gaming Monitör Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
2.Seçeneğiniz için:
ASUS PG279Q 27'' 165Hz G-Sync Gaming Monitör Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
yada
BenQ 35'' XR3501 144 Hz ultra curve Gaming Led Monitör Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da

Daha çok seçeneğiniz var ama 100Hz monitör almanızı özellikle oyun odaklı olduğu için tavsiye etmiyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı