GTX 1070 için monitör tavsiyesi

TN panel evet ancak ciddi manada başarılı bir monitör. Bizzat test ettim. Sağ ve sol açılardan bakılınca neredeyse renk değişmiyor. Alt ve üstten bakılınca bir miktar değişme mevcut ancak bu bizim eskiden laptoplarda gördüğümüz gibi tiksindiren durumla tamamen alakasız. Uygun fiyata bulabiliyorsanız alabilirsiniz. Bir IPS değil evet, TN'ler arasında gayet iyi. Diğer teknik özelliklerini bahsetmeye gerek yok zaten.
Memnun kalanlar da var neden iade ettin?

Dostum sakin ol, bu ne öfke? :) Daha sakin bir şekilde belirtebilirdin. Sosyal'de tartışıldığına dair herhangi bir haberim yoktu bu arada.

Hiç de öyle görünmüyor ama. Neyse bilgilendirdiğin için sağ ol.
Görnüşe aldanma, DH'de indirimden 1700 TL'ye toplu şekilde aldık fakat10 kişi aldıysak 9 kişi color banding yüzünden iade etti. Fiyatının bu kadar ucuz olması dandik panelinden kaynaklanıyor, ama sen yine de alıp kendi gözlerinle de görebilirsin.

2000 liraya G-Sync 1ms monitör mevcut. Hatta -istemesen bile- 1440p. Bence F/P olarak çok iyi.
Dell S2417DG 23.8" 1ms 165Hz (HDMI+Display+4xUsb3.0 ) G-Sync Fiyatı
Teşekkürler ilk kez aradığımı buldum.
Görnüşe aldanma, DH'de indirimden 1700 TL'ye toplu şekilde aldık fakat10 kişi aldıysak 9 kişi color banding yüzünden iade etti. Fiyatının bu kadar ucuz olması dandik panelinden kaynaklanıyor, ama sen yine de alıp kendi gözlerinle de görebilirsin.
Hmm kafam karıştı.
Paylaştığım iki monitör den ikiside alınmaz mı ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı