GTX 1070 alacağım, yanına da PSU lazım olacak. 700W tercihimdir. Fanı 120mm olmalı. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Neden gereksiz? Neden bundan 4 yıl sonra yeni bir güç kaynağı almak yerine, aynı güç kaynağından devam etmesin?Bütçe belirtirseniz daha iyi olur, ayrıca SLI yapmayacaksanız da 700W bence biraz gereksiz. 700W alacağınıza daha az güç veren daha verimli bir güç kaynağı alabilirsiniz.
Butçe sıkıntım yok ama "Oha ulan buna da bu para verilir mi?" tarzında bir şey olmasın tabii.Bütçe belirtirseniz daha iyi olur, ayrıca SLI yapmayacaksanız da 700W bence biraz gereksiz. 700W alacağınıza daha az güç veren daha verimli bir güç kaynağı alabilirsiniz.
Bellki "oha ulan" Dedirtebilir. Ama en sessiz ve en iyi V veren güç kaynağı. 12V kanalından gücünün tamamını veriyor. Ve +Gold Sertifikasına sahip.Butçe sıkıntım yok ama "Oha ulan buna da bu para verilir mi?" tarzında bir şey olmasın tabii.
Bence yaptığınız marka fanboyluğundan ibaret. "Yüskek bütçelerde alınmaması gerektiğini düşünüyorum" Bu çok saçma Cooler master dediğiniz marka highpowerde psu alıp etiket basıp satan bir marka. PSu'nun ucucu yetmesi yerine rahat rahat çalışması daha iyi olmaz mı?Yeni ekran kartları daha yüksek güç tüketicek diye bir kaide yok, hatta aksine son çıkan ekran kartları ve işlemciler gayet düşük güç tüketiyor. Ayrıca High Power'ın yüksek bütçelerde alınmaması gerektiğini düşünüyorum.
Sizin attığınız ilk linktekini alayım o zaman ben? 700W ve 12cm olması şart ayrıca 700W olmasının sebebi dediğiniz gibi ileriye dönük olması da gerek.Bence yaptığınız marka fanboyluğundan ibaret. "Yüskek bütçelerde alınmaması gerektiğini düşünüyorum" Bu çok saçma Cooler master dediğiniz marka highpowerde psu alıp etiket basıp satan bir marka. PSu'nun ucucu yetmesi yerine rahat rahat çalışması daha iyi olmaz mı?
Ben çok iyi bilirim ucu ucuna güç veren PSuların ne derece sorunlar yaşattığını. Kernel power hatasından tutun, mavi ekranlara kadar her türlü sıkıntıyı yaşatır. 700W gerektiği kadar güç tüketir ve kendini zorlamaz.
Aynen öyle. En azından için rahat olur. Bilgisayarında sorun yaşadığın zaman Psu bazında için rahat olur. Çünkü Psu'da pek bir sorun olmayacağını bilirsin.Sizin attığınız ilk linktekini alayım o zaman ben? 700W ve 12cm olması şart ayrıca 700W olmasının sebebi dediğiniz gibi ileriye dönük olması da gerek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.