Aa, çok pardon. Sistem sihirbazı kullanmıştım Sinerji'nin. Arkadaşa da sistem topluyordum Orada en ucuz adam akıllı GPU buydu ve fiyatı bayağı fazlaydı orada. Strix modeli çok daha pahalıydı zaten. Ben de içimden demiştim ne pahalılaşmış bu GPU'lar diye. Sağol düzeltme için. Mesajı düzenledim. Böylece bütçeyi de çok rahat tutturmuş olduk. İstersen 2200X tercih edebilirsin CPU'da.
G-Sync çok da önemli bir özellik değil. G-sync'li monitörler genelde gereksiz pahalı oluyor. Monitöre vereceğiniz fazla parayı kasaya eklemeniz daha mantıklı bir seçim olur. Bildiğim en ucuz G-Sync monitör bu galiba.
G-Sync çok da önemli bir özellik değil. G-sync'li monitörler genelde gereksiz pahalı oluyor. Monitöre vereceğiniz fazla parayı kasaya eklemeniz daha mantıklı bir seçim olur.
Çok teşekkür ederim bir problem daha oldu yaklaşık 20 dk önce hepsiburadada gtx 1070 in indirimi bitti. tekrar 3600 tl oldu gtx 1070 bakıyorum şuan yardımcı olurmusunuz
galax gtx 1070 ti 2780 tl ye bunu buldum aynı siteden distribütör firma pek güven vermedi açıkçası gpu ya karar vermem lazım araştırdıkça birşeyler çıkıyor.
Yardımlarınız için teşekkürler gtx 1070 ti[3000tl], AOC 24 G2460FQ[1100tl], toshiba p300 2 tb hdd[330tl] satın aldım.2-3 ay sonra işlemci+anakart+ram üçlümü değiştirip ilerde ssd eklemeyi düşünüyorum.