GTX 1070 için termal macun önerisi

NorinRadd

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
lenova ideapad gaming 3
ryzen 5 7535hs
rtx 2050
2x8 gb ram 4800 mhz ddr5
Meslek
organizatör
Yakın bir zamanda termal macun yenilemesi yaptım fakat hiç etki etmedi. Cidden 1 derece bile aşağı düşmedi. Markasını bilmiyordum büyük ihtimalle kalitesizdi. Bana kaliteli bir macun önerebilir misiniz? Ekran kartı 82 derece oluyor yük altında. Ekran kartı GTX 1070.

Bunu alsam tahmini kaç derece düşer? Bir de şu anki ekran kartında ki macunu nasıl temizlerim?

Kuru peçeteyle veya alkol ile temizleyebilirsin radyatörleri temizleyin ilk hali gibi olur sağlam bir macundur kendisi mining kartlarda bakım amaçlı kullanılır.

Termal pedler kötü durumda değilse tabii.

Kuru peçeteyle veya alkol ile temizleyebilirsin radyatörleri temizleyin ilk hali gibi olur sağlam bir macundur kendisi mining kartlarda bakım amaçlı kullanılır.

Termal pedler kötü durumda değilse tabii.

Termal pedler kötü durumda olduğunu nasıl anlayacağım? Ve kötü durumdaysa ne yapmam lazım.

Termal pedler kötü durumda olduğunu nasıl anlayacağım? Ve kötü durumdaysa ne yapmam lazım.

Yıpranmış olur kötü durumdaysa karta uygun ped alman gerekli oda masraflı olur o kart için siz gene de bakın ama düşüş olur.

Yıpranmış olur kötü durumdaysa karta uygun ped alman gerekli oda masraflı olur o kart için siz gene de bakın ama düşüş olur.

Pedler kötü durumdaysa ne kadar masraf olur? Ve pedler kötü durumda olsa bile bu macunu sürsem derece yine düşer mi?

Pedin kalınlıklarına göre değişiyor o durum macunu sürsem gene sıcaklık düşer.

Bilmediğimden dolayı soruyorum. GTX 1070 pedleri kalınlığı nasıldır genel bir kalınlık var mı? En az ve en yüksek fiyat nedir bu ped işinde? Şimdi Steam indirimleri var oyun alacağım fazla tutarsa almayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…