GTX 1070 ile 75 Hz monitör kullanılır mı?

Niox

Kilopat
Yer
İstanbul / Zeytinburnu
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Beyler 5500 TL'ye bir PC toplamayı planlıyorum fakat GTX 1070 istiyorum ama alacağım monitör AOC 75 Hz Freesync bir monitör. Biliyorum böyle bir monitöre AMD alsam daha iyi ama 1070 daha performanslı olduğu için onu almak istiyorum. Sorun şu ki 1070 monitöre sıkıntı çıkartır mı? Yani illa 144 Hz almam mı gerek 75 Hz de olsa olmaz mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
144 Hz monitör alsan daha iyi olur. 60 ve 75 Hz farkını anlamak çok zor olacağından 60 Hz alsanda olur ama benim fikrim AMD alman yönünde.

144 hz olsa çok daha iyi olur ama 75 hz de yeterli. Sorun fln çıkartacağını düşünmüyorum. Oyunu 2k çözünürlükte oynarsan tadından yenmez amd tarafında gtx 1070'e karşılık olarak ekran kartı yok şuanda. Freesync monitör olduğundan Amd ekran kartı alırsan freesync den faydalanırsın.

Bu açığını inşallah Vega mimarisi ile kapatacak diyelim.

75 HZ Free SYNC monitör alacaksan Vega kartları bekleyebilirsin, GTX 1070 denginde kart gelecek. GTX 1070 için 1080P 75 HZ monitör almak pek doğru değil, yırtılma falan yaşarsın, 144 HZ monitör de oyun deneyimin daha iyi olur. Free SYNC ve G-SYNC destekli monitörde oyun oynamak normal bu özellikleri olmayan monitörlere göre de daha farklıdır.

Hayalet gibi karakterin/araçların gölgelerini görürsünüz mouse ile ani hareketler yaptığınızda. Hata yapmaya ve oyun keyfini bozmaya yeter bunlarda. O yüzden 144 almak faydalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…