GTX 1070 ile Intel i5 8400 darboğaz yapar mı?

OnuRBayraM

Kilopat
Merhabalar herkese.

Anlam veremediğim bir şekilde sistem oyunlarda donma ani droplar veriyor ve iyice beni rahatsız etmeye başladı.
Konuda da belirttiğim gibi iki parça arasında darboğaz sizce söz konusu mu?

* 1 TB WD HDD 7200 RPM
* Samsung 750 EVO 120 GB SSD
* 16 GB RAM

Hayır darboğaz yapmaz. Eğer oyunlar HDD'ye kurulu ise ondan drop yiyor olabilirsiniz. Diğer sistem bileşenlerini de yazarsanız iyi olur.

Donanımların uyumu güzel, darboğaz söz konusu değil. Belki de depolama bileşenlerinizden kaynaklı drop vardır?

Kalıntılarla dolmuş windowstan kaynaklıdır temiz kurulum 1903 ve güncel driver ile dene sorun yüksek bir ihtimal çözülecektir.

Eskiden GTX 760 kullanıyordum. Daha sonra GTX 1070 aldım, formatladım, temiz kurulum yaptım, en güncel driverları anakartımın sitesinden kurdum. Eskiden de bu şekilde droplar oluyordu sanki tam performans vermiyor sistem anlayamadım, yeni ekran kartıyla da aynı şekilde devam ediyor droplar.

2K’ya almayı denemedim monitörüm desteklemiyor maalesef 1080p de yaşıyorum bu dropları evet. Monitörüm de v sync özelliği yok 60hz 1ms monitör.

PSU tam markası şu ; THERMALTAKE SMARTPOWER 80PLUS BRONZE 650W

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…