GTX 1070 İşlemci ve Monitör Önerisi

FsMsg

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, yeni PC toplamaktayım. İşlemci ve monitör dışında tüm parçaları aldım. Parçalar aşağıdaki gibi;
MSİ B250m Bazooka anakart,
Zalman Z3 Plus beyaz kasa,
Hyperx Fury 8GB 2400Mhz ram,
Galax GTX1070 ekran kartı,
Seagate 1TB HDD
Aerocool 600w 80+ Bronz sertifikalı PSU,
1500TL bütçem kaldı. (50 -100 TL oynayabilir) İşlemci ve Monitör önerir misiniz? Aklımda İ5 7500 ve AOC G2460VQ6 var. Sizce bunları almalı mıyım, yoksa daha iyi bir öneriniz var mı?
Şimdiden teşekkürler..
Edit* Aklımda işlemci olarak Ryzen vardı fakat ekran kartına bütçem olmadığı için idare etsin diye stok ekran kartını kullanacaktım. Ryzen de stok ekran kartı olmadığı için . Ekran kartını sürpriz olarak aldılar bana. Fakat anakartı aldığım için Intel kullanmak zorundayım artık.

Son düzenleme:
Öncelikle anakartı aldın diye, İntel kullanmak zorunda değilsin. 14 gün geçmedi ise iade et. B350 çipsetli bir anakart almaya bak. Ryzen sistem toplaman, daha mantıklı olur. Belirttiğin monitör gayet iyi.

Öncelikle anakartı aldın diye, İntel kullanmak zorunda değilsin. 14 gün geçmedi ise iade et. B350 çipsetli bir anakart almaya bak. Ryzen sistem toplaman, daha mantıklı olur. Belirttiğin monitör gayet iyi.
Sistemi yavaş yavaş aldığım için anakartı alalı 1ayı geçmiş. Yeni anakart alsam bütçe sıkıntıya girer. Yoksa aklımda Ryzen 5 1500x vardı. :/

Sisteminiz, Full HD'de darboğaz yapacaktır. Sistem çok dengesiz...

2K monitör almaya bakmanız lazım, veya en az İ7 6700K ve Full HD bir monitör olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…