GTX 1070 ekran kartlı bir sistemi 4000 maks 4600 TL'ye toplayabilir miyim? 2.bir sualim GTX 1070 kaldıracak bir AMD işlemci var mı ? 3.sualim ise Ryzen işlemciler nekadar olur ne zaman Türkiyeye gelir ? 4500 TL'ye toplarsam bazı parçalar sonraya kalabilir Cevaplarınızı bekliyorum vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.
Yani demek istediğim 6700hq gibi bir mobil işlemci gtx 1070i kaldırıyorsa AMD nin masa üstü işlemcisi nasıl kaldırmaz.Ayrıca cevap yazıdğım kişinin Recep Baltaş olduğunu bilmiyordum.O demişse öyledir.Bak yazdığım son cümleye gülebilirsin gülmeyi seven çocuk(cakmak.m).
Yani demek istediğim 6700hq gibi bir mobil işlemci gtx 1070i kaldırıyorsa AMD nin masa üstü işlemcisi nasıl kaldırmaz.Ayrıca cevap yazıdğım kişinin Recep Baltaş olduğunu bilmiyordum.O demişse öyledir.Bak yazdığım son cümleye gülebilirsin gülmeyi seven çocuk(cakmak.m).
Gülmedim gülümsedim. 6700hq baya iyi bir işlemci. Ayrıca hangi 1070'i besliyor, ne gibi şartlarda bu ayrı bir tartışma konusu. Yanlış anlaşıldıysam kusura bakma. Ben şahsına gülmedim. Aslında gülmedim de. Ayrıca bilmiyor olabilirsiniz bu ayıp bişiy değil. Yok öyle demek istemedim falanlara gerek yok. Burası dijital bir ortam. Bilmiyorsanız 5-10 saniyede öğrenebilirsiniz. Zaten benim de burda olma nedenlerimden biri de bilmediğim içindir. Teknolojiyi takip etmeyi seviyorum. Bilmediğimi soruyorum, emin olduğum şeyde yardımcı olmaya çalışıyorum. Yani bunda gocunacak bişiy yok.