GTX 1070 Kasma Sorunu

EmrYlmz

Kilopat
Daha fazla  
Battlefront 2 oyununda CPU kullanımı hep %80 ve %90 aralarında geziyor.
Maç bittiğinde "Defetead" yazısı geldiğinde de takılmalar oluyor.
Bütün ayarlar ultrada.
  • R5 1600
  • Evga GTX 1070

Son düzenleyen: Moderatör:
Darboğaz yapmaz ama kullandığın yazılımlardan, oyunun yada işletim sisteminin korsan olmasından, virüsten yada sistemdeki parçaların uyumundan kaynaklanabilir. Şapatanak diye bir şey söylemek doğru olmaz.

Darboğaz yapmaz ama kullandığın yazılımlardan, oyunun yada işletim sisteminin korsan olmasından, virüsten yada sistemdeki parçaların uyumundan kaynaklanabilir. Şapatanak diye bir şey söylemek doğru olmaz.
%90 işlemci kullanımı ve GTX1070 ile darboğaz ihtimali daha yüksek değil mi? Sonuçta o kartı zorlayacak güçte bir oyun lazım.

%100 olsa dediğin doğru olurdu ama %10'luk bir besleme gücü var sistemde neden darboğaz yapsın.

Darboğaz oluyor demek ki.
R5 1600'den bahsediyoruz. Darboğaz normal koşullarda söz konusu bile değil. İşlemciyi yoran arka planda uygulama mı var? Virüs bulaşmış olabilir. Görev yöneticisinden bakar mısınız? Ayrıca tüm sistemi yazarsanız iyi olur.

R5 1600 ile GTX 1070 hayatta darboğaz yapmaz. R5 1400 bile GTX 1070 ile darboğaz yapmaz. Hangi çözünürlükte oynuyorsun hocam?

Eğer RAM 8GB ise sıkıntının o yüzden olduğunu düşünüyorum.

Özür dilerim geç oldu. Sorun battlefront 2 nin dx 12 desteğinde. Dx 11 de sorun olmuyordu. Teşekkürler ilginiz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…