Gtx 1070 Kötü Performans Sorunu

DonanimciBey5837

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar imzamda ki sisteme sahibim. Yeni aldım sayılır. Ben tüm oyunları yükledikten sonra girip FPS değerlerine baktım. Örneğin Cs Go da 150-200 FPS civarı alırken bu aralar 60 FPS
civarı alıyorum. Bir diğer örnek LOL. Çok oynamam ama ayarları sona çekince 120-130 civarında AKICI bir şekilde oynarken şimdi 40 FPS civarı. Bunun sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazılımsal bir sorun var büyük ihtimal. DDU ile ekran kartı sürücülerini silip tekrar yükleyin. Bu tür oyunlarda ekran kartı kullanımı yüksek olmadığı için yazılımsal olmalı.

Sorun büyük ihtimal sürücülerde. DDU ile sürücüleri silip, en güncel sürümünü kur. Oyunda "Dikey Senkronizasyon(V-Sync)" açık ise kapat.

CS:GO ve LoL gibi oyunlar düşük grafiklere sahip olduğu için GTX 1070 kendini yormuyor. Çünkü GTX 1070 çok güçlü bir kart. Zaten kontrol edersen o iki oyunda maksimum %50'de çalıştığını görürsün. Yapabileceğin tek şey bütün ayarları en sona alıp sistemi zorlamaya çalışmak. Ancak o zaman GTX 1070 daha performanslı çalışmaya çalışır.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı