Elimdeki GTX 1060 kartımı satıp 1070 karta geçmek istiyorum. Garantili ikinci el alacağım. Kısacası kartımın üstüne 400 500 verip alacağım. Zotac mı yoksa EVGA mı alsam? Bir kart buldum Gold Bilgisayar mağazasından alınma ve 5 yıl garantili, Zotac AMP Edition. Sizce alınır mı?
EVGA almanızı tercih ederim. Çoğu bilgisayar bilgisi olduğuna inanan insanlar ASUS veya MSI tercih eder. Çünkü üstte dediğiniz iki marka yurt dışında kendini kanıtlamış ancak Türkiye'deki algıdan dolayı fazla satılmamaktadır. Technopat yöneticileri ve moderatörleri sayesinde çoğu sosyal abonesi bu algıdan kurtuldu.
EVGA almanızı tercih ederim. Çoğu bilgisayar bilgisi olduğuna inanan insanlar ASUS veya MSI tercih eder. Çünkü üstte dediğiniz iki marka yurt dışında kendini kanıtlamış ancak Türkiye'deki algıdan dolayı fazla satılmamaktadır. Technopat yöneticileri ve moderatörleri sayesinde çoğu sosyal abonesi bu algıdan kurtuldu.
Zotac dışında markalar alınabilir. Ben şahsen ekran kartını marka ile değil model ile seçme taraftarındayım. Ucuz olanı alın derim aradaki farkı hak etmiyor.