GTX 1070 marka ve model seçimi

PeefTeck

Hectopat
Yer
Turkey
Daha fazla  
Meslek
İç Mekan Resamlığı Öğrencisi
Öncelikle hepinize iyi akşamlar. Ben 2 sene önce bir hata yapıp AMD sistem satın aldım genelde okul için kullandığım için pek sorun çıkarmadı ama artık Lise bitmek üzere ben de Intel sistem toplamaya karar verdim fakat aklımda birkaç soru kaldı. GTX 1070 ekran kartı alacağım fakat hangisini alacağıma karar veremedim. Hangi GTX 1070'in daha iyi olduğunu söylerseniz sevinirim.
Diğer bi sorum ise anakart, anakart olarak Z170A Gaming Pro Carbon düşünüyorum fakat karar veremedim iyi mi değil mi diye. Sizce hangi anakartı almalıyım ?
Not: Kasa olarak AeroCool Xpredator 2 almayı planlıyorum topladığım sistem de bu :

Son düzenleyen: Moderatör:
Tavsiyem Gigabyte Xtreme Gaming GTX 1070'tir.
Boost: 1898 MHz / Base: 1695 MHz
Ayrıca tasarım ve soğutma konusunda gerçekten hoşuma giden bir modeldir.

Anakart seçiminiz güzel. SSD olarak Samsung 850 Evo tercih etmenizi tavsiye ederim. Ayrıca aldığınız Depolama Diski NAS'a göre tasarlanmıştır. Tercihinizi Western Digital Black'ten yana kullanınız.

Katılıyorum.

Bu ekran kartını nerde bulabilirim

Gigabyte'ın yazılımını öneriyor musunuz ?

Gigabyte'ın yazılımını öneriyor musunuz ?

Yazılımı çok başarılı. Özellikle Xtreme Gaming için üretilen yazılımıda gayet güzel. Tavsiye ederim.

Merak ediyorsanız GTX 1080 Xtreme Gaming Technopat tarafından incelendi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…