GTX 1070 Monitör Tavsiyesi

Atakan_35

Kilopat
Daha fazla  
Haziranda sistem toplayacağım. İçinde GTX 1070 de olacak fakat monitör olarak hiçbir fikrim yok en fazla 500-600tl olacak güzel yıllarca kullanabileceğim bir monitör tavsiyesinde bulunabilir misiniz?

500-600 TL'ye o kartın hakkını verebilecek monitör bulabilmek zor biraz. Hiçtense 1080p olacaksa dahi 1 ms 144 Hz seçilmeli.

Monitör için 500-600 TL bütçeniz varsa, neden çok pahalı ekran kartı tercih ediyorsunuz ki ?

4K oyunculuk için geliştirilmiş bir kart. GTX 970 fiyatı düşecektir monitör 500-600 liraya alıp daha ucuza toplayabilirsiniz.

Bence sonradan monitor gelistirilebilir. Simdilik VX228H monitorunu alin sonra 4k yapabilirsiniz.

O kart 4K için üretilmiş bir kart. Bu fiyatta bulunan monitörler 1080P. Bu karta ihtiyacın olduğundan emin misin?

1080p çözünürlükte de olsa bu kartların sabit 75 FPS'te oynatamayacağı oyunların yakında çıkacağını öngörmüş olabilir. "Ekran kartını 2 yıl sonra bir daha değiştirsin." diyeceksiniz ama sürekli ekran kartı değiştirme lüksü de olmayabilir. Benim gibi bu yıl alıp 4-5 yıl kullanmak zorunda olabilir.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-236-vp247h-1ms-full-hd-hdmi-gaming-monitor.html

Yani evet ben aldım mı en az 4, 5 yıl kullanırım. Eski şu anki bilgisayarım 5 yıllık. Yani almışken yeni mimari ekran kartı almak daha iyi değil mi? GTX 970 çıkalı 2 sene olucak.

Hepimizin maalesef yukarıdakiler kadar bütçesi yok. Bende 5 k ya toplayacağım şimdiki pc 10 senelik emektardır kendisi içinde HD 4350 var yeni pc de bende 1070 alacağım ve en az beni 6 7 sene götürmeli orta grafikte de olsa. Monitörüm yok hatta HDMİ ile televizyonumdan oynayacağım sonrasını bilemem. Monitör olarak ta wiewsonic'in VX2257 modelini almayı düşündüm en azından display port var.

O kart 4K için üretilmiş bir kart. Bu fiyatta bulunan monitörler 1080P. Bu karta ihtiyacın olduğundan emin misin?
gtx 1070 4k için üretilmedi en iyi performansını 2k ve 1080p de veriyor yanlışın var

gtx 1070li sistem toplayacaksan düşündüğün monitor çok yanlış çünkü freesync özelliği amd kartları içindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…