SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 15 Haziran 2017 #41 er36po dedi: 2K/ Estreme'den almıs sonuçları İbrahim Genişletmek için tıkla... Hayır hayır. Ben açıyorum ve aynı sahneler dönüp duruyor. Meğer sonunda değerleri göstermek için sol üstten benchmarka basmam gerekliymiş. Recaizade Mahmut Efendi dedi: @SideWinder Bu ayarlarda yapmıştım. @er36po Test indi başlattım. Daha çok az ilerleyip durdu hatası verdi. Tekrar denedim. Unique Engine çalışmayı durdur diyor. Genişletmek için tıkla... O.C. değerlerini düşürmelisin.
er36po dedi: 2K/ Estreme'den almıs sonuçları İbrahim Genişletmek için tıkla... Hayır hayır. Ben açıyorum ve aynı sahneler dönüp duruyor. Meğer sonunda değerleri göstermek için sol üstten benchmarka basmam gerekliymiş. Recaizade Mahmut Efendi dedi: @SideWinder Bu ayarlarda yapmıştım. @er36po Test indi başlattım. Daha çok az ilerleyip durdu hatası verdi. Tekrar denedim. Unique Engine çalışmayı durdur diyor. Genişletmek için tıkla... O.C. değerlerini düşürmelisin.
Recaizade Mahmut Efendi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2017 Mesajlar 2.123 Makaleler 3 Çözümler 4 15 Haziran 2017 #42 er36po dedi: Hımm O zaman voltajı ve diğer değerleri biraz düşürüp tekrar bir dener misin. Genişletmek için tıkla... Core Voltage kısmına hiç vermemiştik zaten. Power Limiti %119 a çektim. +190 ve +500 ile tekrar deniyorum. Testin yarısına kadar dayandı ancak yarısında ekran yine gitti geldi. @er36po
er36po dedi: Hımm O zaman voltajı ve diğer değerleri biraz düşürüp tekrar bir dener misin. Genişletmek için tıkla... Core Voltage kısmına hiç vermemiştik zaten. Power Limiti %119 a çektim. +190 ve +500 ile tekrar deniyorum. Testin yarısına kadar dayandı ancak yarısında ekran yine gitti geldi. @er36po
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 15 Haziran 2017 #43 Abi, siz voltajsız mı yapıyorsunuz, yav önceki mesajda voltaj yetersiz geliyor artır dememiş miydim
Recaizade Mahmut Efendi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2017 Mesajlar 2.123 Makaleler 3 Çözümler 4 15 Haziran 2017 #44 er36po dedi: Abi, siz voltajsız mı yapıyorsunuz, yav önceki mesajda voltaj yetersiz geliyor artır dememişmiydim Genişletmek için tıkla... Siz bir değer vermeyince ben hiç voltaj vermedim. Sadece Power Limit arttırdım. Siz ne yazıyorsanız aynısını yapıyorum
er36po dedi: Abi, siz voltajsız mı yapıyorsunuz, yav önceki mesajda voltaj yetersiz geliyor artır dememişmiydim Genişletmek için tıkla... Siz bir değer vermeyince ben hiç voltaj vermedim. Sadece Power Limit arttırdım. Siz ne yazıyorsanız aynısını yapıyorum
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 15 Haziran 2017 #45 Orada olmak o karta referan 1080 skoru almak vardı ya
Recaizade Mahmut Efendi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2017 Mesajlar 2.123 Makaleler 3 Çözümler 4 15 Haziran 2017 #46 Ne kadar voltaj vereyim? +3,+5 veya daha fazla?
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 15 Haziran 2017 #47 İlk başta sona doğru olmadı en sona çekin.
Recaizade Mahmut Efendi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2017 Mesajlar 2.123 Makaleler 3 Çözümler 4 15 Haziran 2017 #48 er36po dedi: İlk başta sona doğru olmadı en sona çekin. Genişletmek için tıkla... +100 Voltaj mı vereyim yani?
er36po dedi: İlk başta sona doğru olmadı en sona çekin. Genişletmek için tıkla... +100 Voltaj mı vereyim yani?
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 15 Haziran 2017 #49 Ben hep ilk +25 veriyorum. Recaizade Mahmut Efendi dedi: +100 Voltaj mı vereyim yani? Genişletmek için tıkla... Birden verirsen iyi olmaz. Kademe kademe. (Bu arada bana herşeyi kademe kademe yap dediğim için kızabilirsin, lakin bu kartın iyiliği için. )
Ben hep ilk +25 veriyorum. Recaizade Mahmut Efendi dedi: +100 Voltaj mı vereyim yani? Genişletmek için tıkla... Birden verirsen iyi olmaz. Kademe kademe. (Bu arada bana herşeyi kademe kademe yap dediğim için kızabilirsin, lakin bu kartın iyiliği için. )
Recaizade Mahmut Efendi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2017 Mesajlar 2.123 Makaleler 3 Çözümler 4 15 Haziran 2017 #50 @er36po Bir yanlışlık olmasın? Bu şekilde kayıt edeyim mi? SideWinder dedi: Ben hep ilk +25 veriyorum. Birden verirsen iyi olmaz. Kademe kademe. (Bu arada bana herşeyi kademe kademe yap dediğim için kızabilirsin, lakin bu kartın iyiliği için. ) Genişletmek için tıkla... Benim vaktim bol Sabaha kadar uğraşırım. Fena mı hem tecrübe oluyo hem bir şeyler öğreniyorum. Hemde işin ustalarıyla çalışma fırsatı bulmuşum, bu fırsat kaçar mı? Dosya Ekleri 6.gif 834,2 KB · Görüntüleme: 146
@er36po Bir yanlışlık olmasın? Bu şekilde kayıt edeyim mi? SideWinder dedi: Ben hep ilk +25 veriyorum. Birden verirsen iyi olmaz. Kademe kademe. (Bu arada bana herşeyi kademe kademe yap dediğim için kızabilirsin, lakin bu kartın iyiliği için. ) Genişletmek için tıkla... Benim vaktim bol Sabaha kadar uğraşırım. Fena mı hem tecrübe oluyo hem bir şeyler öğreniyorum. Hemde işin ustalarıyla çalışma fırsatı bulmuşum, bu fırsat kaçar mı?