GTX 1070 ne kadar eder?

usmanaggga

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RYZEN 5 7500f
PALİT İNFİNİTY RTX 5070
GİGABAYTE A620M H
XPG Lancer Blade 6000Mhz CL30 16GB
Crucial P3 Plus 1TB 5000/3000
Dark freezer x123
RTX 4060 ekran kartım vardı ve kendime heyecan olsun diye 2. elde satıp yatırımlarla parayı biraz buyuttum ama kısa vade kullanıp geri satacağım ekran kartı arıyorum. Bugün karşıma 3000 TL'ye 1070 çıktı 3500'den aşağı karşıma çıkmıyordu. Fiyatı iyi geldi sizce alınır mı? Alınmazssa da önereceğiniz bir şey var mıdır? Yazın 5000 serisine geçiş yapacağım sadece stokların yerine oturmasını ve düzgün bir indirim yakalamayı bekliyorum.

3000 rahat eder ancak kartı kesinlikle deneyerek alın. FurMark ve OCCT testi yapın. Hatta 3D mark testi de yapıp olması gereken MHz değerinde mi değil mi diye bakın. Kartın üstünde silinen bir yazı var mı yok mu, vidaları çok oynanmış mı diye bakın. Ucuz peynir fare kapanında olur özellikle ekran kartında. Daha tap taze dolandırıldım bari siz dolandırılmayın. Bu arada 1070 çok fena güç çeker PSU'dan ona göre sisteminizin çekeceği gücü hesaplamanız lazım.

3000 rahat eder ancak kartı kesinlikle deneyerek alın. FurMark ve OCCT testi yapın. Hatta 3D mark testi de yapıp olması gereken MHz değerinde mi değil mi diye bakın. Kartın üstünde silinen bir yazı var mı yok mu, vidaları çok oynanmış mı diye bakın. Ucuz peynir fare kapanında olur özellikle ekran kartında. Daha tap taze dolandırıldım bari siz dolandırılmayın. Bu arada 1070 çok fena güç çeker PSU'dan ona göre sisteminizin çekeceği gücü hesaplamanız lazım.

3000 mi?

Sarı sitede şehrinizde bulunan 1050 Ti ilanlarının fiyatına bakıp ortalamasını alın düzgün fiyat öyle çıkıyor.

Sizce kaç TL eder? Özellikle gidip bakmadım ilanlara ama o fiyat bandında tahmin ediyorum.

Şu an en ucuz çalışan (denilene göre ) 1070 ilanı 3500'den başlıyor.

650W PSU var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı