GTX 1070 notebook tavsiyesi

Fagositoz

Decapat
Herkese iyi forumlar, uzun zamandır bir araştırma sonucumda tercih edebileceğim bilgisayarımı 3 seçeneğe indirdim. Bundan sonrası için sizin önerilerinize ihtiyacım var. Aynı zamanda sizin de tavsiye edebileceğiniz başka bir notebook varsa ona da bakabilirim.

1. ASUS ROG Strix GL703 SCAR Edition: Asus 71250, Ci7-8750h,16g,1tb+256gb Ssd,gtx1070 8g/17.3" Fhd,free - n11.com

2. MSI GE73 Raider RGB 8RF-285XTR: MSI GE73 Raider RGB 8RF-285XTR Intel Core i7 8750H 16GB 1TB Fiyatı

3. Tulpar T7 V15.1 17.3" Oyun Bilgisayarı: Tuplar T7 V15.1 17.3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook

Şöyle baktığın zaman Monster ön planda ama önyargılarım söz konusu MSI GE73 modelinde FPS düşmeleri gibi sıkıntılarla çok karşılaşılmış. Asus da NVIDIA ile işbirliği iyi olmuyor gibisinden yazılar okudum. Burada tecrübeli arkadaşlarımız beni aydınlatabilirse çok memnun olurum. Sizin önerilerinizle şu notebookumu artık alalım

Son düzenleyen: Moderatör:
monster hakkında pek bilgim olmasada asus rog serisinin her bilgisayarının gayet iyi bir şekilde kullanıldığını ve hiçbir sorun yaşanmadığını düşünüyorum asus serisi bence bu konuda ileride ve oyun konusunda inanılmaz bir performans veriyor 1070 serisinde asus la bir sıkıntı çekiceğini sanmam ama monster hakkında başka kişilerden tavsiye alırsan iyi olur onun hakkında bir bilgim yok

Masaüstü bir PC alma ihtimaliniz var mı ? 16.000 TL gibi yüksek bir bütçeyle bu sistemlerin 10 katı toplanır. Birde çok yüksek ihtimal ısınma sorunu yaşarsınız.

Monster olanın diğerlerinden üstün bir tarafı var. Üzerinde sucuklu yumurta bile yapabilirsiniz, ocak gibi. Aynı zamanda kalorifer görevi de görüyor çok güzel ısınıyor. Şakası bir yana, tavsiyem Asus’ tan yana olacaktır. Ama arkadaşın dediği gibi, masaüstü alabilirseniz çok daha iyi bir PC toplanır.

Aralarından bence Monster seçilir masaüstü işlemcili bir model üst seviye bence. Onda ki modellerde kasa kalitesi iyidir eminim arkadaşım 1060 modelini almıştı gayet iyi kullanıyor 1060 modelinde hiç ısınma sorunu yaşanmıyordu.
Onun dışında bu rakamlar gerçekten büyük meblağ o kadar para vermeye gerek yok diye düşünüyorum çünkü dolar kurun artışından en çok etkilenen laptop oldu ve pc parçaları da dahil. Eskiden 10 bin lira altına rahat 1070 alınıyordu ne ara bu kadar yükseldiler :/.
Olmadı 10 bine masaüstü toplayıp 7 bine laptop alınabilir . Çünkü 1060 modelli laptoplar 8 bin liradan başlarken 1070' in 17 bin civarında dolaşması çok kötü fiyatlarını hiç haketmiyor yada aceleniz yoksa RTX modelli laptoplar çıktığında alırsınız.

Resimdeki üç laptop arasından Monster olanı seçerdim ben. Ekranı zaten 144Hz o bile tercih sebebi.
Performansları yakın bu kadar fiyata kasa kalitesini düzeltmişlerdir diye umuyorum. Öyle olmasa bile kasası bir önceki Tulpar serisinden daha kalın olduğu için ısınma problemi klasik oyuncu laptoplarındaki gibi olacaktır. Bilmeyen konuşur 17K lık laptopun altına 200TL lik soğutma alıyorsun tamam.

Masaüstü geçtiğimiz yıllarda kurmuştum. Ama bulunduğum yere o masaüstünü getiremiyorum. Aynı zamanda o masaüstünü kurduğum yerdeki internet hızı da çok düşük. Şuan bulunduğum yerde internet iyi. Sürekli seyehat edip şehir değiştiriyorum. Bana bir gaming notebook almaktan başka bir çare kalmıyor.
Asusun işlemcisi ile çok büyük bir fark yok mu monster arasında sizce bu ısınma problemi için sorun olmaz mı diyorsunuz ?
RTX modeli ne zaman piyasaya cıkar bir bilgimiz var mı ?
siz monster a 200 liralık soğutucu takarsak sıkıntı olmaz diyorsunuz değil mi ?

RTX kesin bilgi vermeyelim ama sene sonuna doğru çıkar diye düşünüyorum. Erken de olabilir geç de.
Monster' in genelde eski modellerinde ısınma sorunu var bu modellerde eskisi kadar ısınma sorunu yok diye biliyorum alacağınız modelin inceleme videoları var bakmanızı öneririm. Technopat incelemişti hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…