GTX 1070 nvidia denetim masasında G-Sync bölümü olmaması

zaferturk91

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler herkese. Bir hafta önce monster tulpar t5 v9.1 marka laptop aldım. Laptobun ekranı G-sync destekli ve videolarda izlediğim kadarıyla nvidia denetim masasında g-sync bölümü olması lazım ama benim nvidia denetim masasında o bölüm yok. Laptoba orjinal kutulu windows 10 kurdum bütün sürücü ayarlarını yaptım güncelledim windows 10 da dahil olmak üzere ve laptobun üzerinde GTX 1070 var. Oyunlarda v-sync kapalı olarak oynadığımda kesilmeler yırtılmalar oluyor bu da çok rahatsız edici bir durum. V-sync açık olarak oynadığımda kesilme ve yırtılmalar gidiyor ama bu sefer de oyunda FPS düşüşü ve hafif kasmalar meydana geliyor. Sıkıntım büyük yardımcı olan olursa çok sevinirim.

Hocam selamlar, msi GT72VR 6RE 250XTR modelinde de g-sync olduğu söyleniyor ve öyle de. Arkadaşlarımda nvidia denetim masasında G-sync , Setup g-sync gibi basliklar var fakat benimkinde yok. Ayni sorunu bende yaşiyorum. Çözümünü bulabildiniz mi ne yapmalıyız? Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı