GTX 1070 Oyunlar sürekli crash veriyor

burakbozb1

Centipat
Arkadaşlar merhaba. Bir süre önce bilgisayarıma RAM yükseltmesi yaptım. RAM'i 8 GB'den 16 GB'a çıkardım. O zamandan sonra oyunlarda sürekli crash hataları almaya başladım. Önce PUBG çökmeye başladı, şimdi de R6. İşin ilginç kısmı taktığım 2. RAM'i söktüğüm zamanda hatalar devam ediyor. Çözüm bulamadım ne yapabilirim bilmiyorum, her türlü desteğiniz benim için önemli. Yaptıklarımı da sıralayayım buyurun:

-Bilgisayarı temizledim. Macununu yeniledim.
-Format attım. Driver Booster ile tüm donanımların güncel sürümlerini yükledim.
-Oyunları baştan indirdim. Dosya doğrulaması yaptım.
-Sonradan eklediğim rami söküp oyunları denedim. (yine crash sorunu aldım. Muhtemelen RAM'de sorun yok.)
-Windows'un RAM kontrol programıyla RAM'leri kontrol ettim, bir sorun çıkmadı.

Konularda benzer problemlere bakıldığında AIDA64 raporunun istendiğini gördüm, benim raporumu da ekliyorum. Yardımlarınız için teşekkürler.

Sistem özelliklerim:

-İşlemci: Intel i7 7700K
-Ekran kartı: Evga FTW GTX1070
-RAM1: Kingston Hyperx 3000MHz 8 GB RAM (yükseltmeden önce bilgisayarda bu RAM takılıydı.)
-RAM2: Corsair 3000MHz 8GB RAM (Yükseltme yaptığımda bu RAM'i taktım.)
-Anakart: MSI Z270A Pro
-SSD: 240 GB James Donkey
-HDD: 1 TB

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunun Driver Booster'dan kaynaklandığını düşünmüyorum çünkü uzun süre sıkıntısız kullandım. Problemin neyden kaynaklandığını bulamıyorum.

Sorunun Driver Booster'dan kaynaklandığını düşünmüyorum çünkü uzun süre sıkıntısız kullandım. Problemin neyden kaynaklandığını bulamıyorum.
Denemekten zarar gelmez, forumda genel öneri bu aslında, format atıp driverleri kendi sitelerinden indirip kurmanı denemeni tavsiye ediyorum.
Basit bir örnekle, RX480 ekran kartlı 2.el sistem aldım ekranda çizgiler çıkmaya başlamıştı ilk konularımda paylaştığım fotoğraflar vardı, herkes mining çıkması ekran kartı pert yazdı, bir arkadaş temiz kurulum önerdi, yaptım tek tek driverleri sitelerden indirdim, o gün bu gündür sorunsuz kullanıyorum.

Tek tek'den kastınız nedir? Chipsetler vs. dahil her şeyi mi yoksa belli başlı elle kurulması gereken şeyler mi var?

Sisteminizin gereksinim duyduğu driverleri sitesine girip güncel olanı indirip siz kurun demek istedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…