Asus GTX 1070 anakartım var ama şöyle bir sorunum var mesela CS:GO'ya giriyorum MSI after burneri açıyorum GPU Kullanımı %15 diyor. 1920x1080'de ultra'da 150 FPS alıyorum FPS testlerine baktığımda millet 500 FPS alıyor hatta daha fazla bi kere O.C yaptım %30'unu kullandım 300 FPS aldım sonra kapattım zaten gerek yoktu sorun yok CS:GO'da felan ama GTA 5 felan oynarken 30 40 FPS'te mi oynucam? Bunun nasıl % 70 80'ini kullanıcam ?
Merhaba benimde gtx 1070'im var. Demis oldugun dusuk gpu kullanimi bir sorun değil öncelikle bunu belirteyim. Nvidia denetim masasında onu ayarlayabilirsin oyununu seçerek. Ben mesela dota 2 , arma 3 oynarken gpu tamamini kullanmiyor ; açıkçası gerekte duymuyorum . Ama mesela overwatch da gpu %100 kullaniyor.
GPU kullanımı arttırmak için ayarları yükseltin. Ve yüksek FPS ekranda bozulmalara yol açar o yüzden monitörünüzün Hertz hızına ne kadar yakınsa o kadar iyidir.
Arkadaş yazmış Dsr bizimde heralde öyle oluyor çözünürlük şöyle olabiliyor 2 tane farklı seçenek var 3840x2160 vede 2715x1527 olabilir ama öyle yapınca kasıyor monitör desteklemediğinden mi ekran kartından mı ? 4 k değil monitör ama 4 k yapıyorum ekran kartını %40 kullanıyor 80 fps alıyor ve kasıyor 80 fps almasına rağmen