GTX 1070 Palit RGB 1600 TL'ye alınır mı?

Ben yaklasık 1 ay önce, MSI 1660 Ti aldım 1070'den de bildiğim kadarıyla performanslı, 2.el olarak 1650'ye aldım, 1.5 yıl daha da garantisi var bence pahalı, 1300 1400 olsa al derdim.

O kartın 0'ı piyasada yok denilebilir, 0 olarak satılanların çoğu iade ürünü olabilir.
1300 TL'ye Vega 56 var iken yanaşmaz idim, elinizdeki PSU'yu satıp, 600W kaliteli bir PSU almanı öneririm. Vega 56'ya UV ve OC yapar isen, performansı GTX 1080'i geçecektir. 2060S-2070 arasında bir performans alman mümkün, Vega 56 kullanıcısı olarak söylüyorum. Ben şu anda 2060S performansı alıyorum.

Sıfır olduğunu düşünmüyorum.

2. el 6 ay garantisi kalmış.
O kartın 0'ı piyasada yok denilebilir, 0 olarak satılanların çoğu iade ürünü olabilir.
1300 TL'ye Vega 56 var iken yanaşmaz idim, elinizdeki PSU'yu satıp, 600W kaliteli bir PSU almanı öneririm. Vega 56'ya uv ve OC yapar isen, performansı GTX 1080'i geçecektir. 2060S-2070 arasında bir performans alman mümkün, Vega 56 kullanıcısı olarak söylüyorum. Ben şu anda 2060S performansı alıyorum.

Reis 1300 Vega 56 varda onlarda ısınma sorunu olur gibime geliyor tek fan.

Son düzenleme:
Hayır olmaz, benim kartım da referans tasarım ve oyunlarda 60 dereceyi dahi göremedim. Birçok özel tasarım ekran kartından daha iyi soğutmaya sahip, direkt egzoz çıkışı yapıyor. Bu sayede sıcaklığı kasanın içine değil arka tarafa bırakıyor ve serin çalışmasını sağlıyor.
Alacağın parçaları söyleyeyim:
Ekran kartı: Vega 56.
Güç kaynağı: FSP 600W veya 300-350 TL'ye kaliteli bir firmanın sertifikalı PSU'su.
Kasa olarak: Herhangi bir mesh panelli kasa olabilir, bütçeni çok aşmaması açısından şöyle bir öneri yapabilirim. DarkFlash Pollux USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
Elindeki kasa ve güç kaynağını 350 TL civarına rahatlıkla satabilirsin, yani kısaca PSU'yu buradan gelen para ile almış olursun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı