GTX 1070 PUBG Mobile kasma sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

comeon356

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımın özellikleri: Ryzen 5 3600, Tomahawk Max B450 anakart, Team Forge Nighthawk 3600MHz 2x8GB, Zotac GTX 1070.
James Donkey 240GB SSD, monitör Gamepower 24inch 144Hz monitör, bu bileşenlere sahibim fakat oyunda takilmalar mevcut. Ne yaptıysam çözemedim. Bu oyunun bir ayarı var mı? Oyunda OBS Studio'dan kayıt yapmak istiyorum. Fakat bir akıcılık yok oyunda çevremdeki arkadaslarda böyle bir sorun yok. Bütün ayarları da denedim fakat aynı ne yapmam gerekiyor? Bilgisi olan arkadaslar yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi emülatör ile oynuyorsunuz? Emülatör ayarlarında oyun işlemci üzerinden mi yoksa ekran kartı üzerinden mi oynatılıyor? CPU sanallaştırma açık mı? Sanallaştırma AMD sistemlerde biosta SVM olarak geçiyor olması lazım.

Hangi emülatör ile oynuyorsunuz? Emülatör ayarlarında oyun işlemci üzerinden mi yoksa ekran kartı üzerinden mi oynatılıyor? CPU sanallaştırma açık mı? Sanallaştırma AMD sistemlerde BIOS'ta SVM olarak geçiyor olması lazım.

Gameloop emulatör ile oynuyorum orada işlemci veya ekran kartı seçim bölümü yok diye biliyorum CPU sanallaştırma açık bir daha kontrol ederim.
PUBG Lite'a geç mobil olduğu için 60FPS kilidi var.

PUBG Lite'de oynuyorum. Fakat YouTube'de izlenme Mobile'de var o yüzden Mobile oynamayı tercih ediyorum.
Yok mu anlayan kimse.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı