GTX 1070 - R5 5600 sistem için güç kaynağı önerisi

CemalD

Kilopat
Daha fazla  
  • R5 5600.
  • GTX 1070.
  • MSI B550A Pro.
  • 16 GB 3600MHz RAM.
  • 4*120mm fan RGB yok.

Şu an Zalman R1 kasa var, üzerinde gelen 600W PSU ile ölçüm yaptım. GPU kanalının biri 11.94 volta düşüyor, yükte bu durumda beni biraz korkuttu. Ayrıca GPU yükseltme de yapacağım, 4070'e kadar beni kurtaracak bir PSU arıyorum. 750 watt olarak düşündüm ama sizlerin önerisi benim için önemlidir.

Bütçe olarak 1500-2500 bandında bir PSU lazım ancak yok bu fiyat ölü bak indirimde şu mükemmel gibi bir PSU bilginiz varsa bir 3000'e çıkabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dikkatimi çeken bir ürün çok fazla karşıma çıkıyor.
Bu da fena değilmiş ancak üstteki ürün gold bu bronze çok fark yaratıyor mu bilmiyorum ama
birde kafama takılan bir durum var. 750 bronze mu yoksa 650 gold mu daha iyi fikriniz var mı?

Seasonic üretimi bir PSU o fiyata şaşırtıcı.

Dikkatimi çeken bir ürün çok fazla karşıma çıkıyor.

Bu da fena değilmiş ancak üstteki ürün gold bu bronze çok fark yaratıyor mu bilmiyorum ama
birde kafama takılan bir durum var. 750 bronze mu yoksa 650 gold mu daha iyi fikriniz var mı?

Uncu arkadaşın tavsiyesine dikkatinizi verin.

Son düzenleme:
Seasonic üretimi bir PSU o fiyata şaşırtıcı.
Trendyol'da ₺2.400 civarıydı ama tükenmiş, en ucuz burada bulabildim. Uygun fiyatı. Olmadı NZXT C650 Gold da alınabilir. İkisi de taş gibi PSU. CM MWE Bronze'dan daha iyi bir seçim olur gibi.

dikkat etmek derken ?

Dikkatinizi verin demek istedim. Üretici Seasonic olunca kaçmayacak bir fırsata benziyor. Yukarıda dikkat çekmek istedim ama yanlış telaffuz ettim.

Trendyol'da ₺2.400 civarıydı ama tükenmiş, en ucuz burada bulabildim. Uygun fiyatı. Olmadı NZXT C650 Gold da alınabilir. İkisi de taş gibi PSU. CM MWE Bronze'dan daha iyi bir seçim olur gibi.

WME'den çok daha iyi bir seçim. Aslında ben Elite v4 tavsiye ederdim ama 3 yıl önce 345 TL gibi aldığım PSU 5.500 olmuş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı