Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 11 Kasım 2023 #11 391065 dedi: Aslında ben Elite V4 tavsiye ederdim Genişletmek için tıkla... Elite serisi iyi değil hocam ya, bu bütçelerde alınacak bir PSU değil bana sorarsanız. CM'nin en giriş seviye ürünü.
391065 dedi: Aslında ben Elite V4 tavsiye ederdim Genişletmek için tıkla... Elite serisi iyi değil hocam ya, bu bütçelerde alınacak bir PSU değil bana sorarsanız. CM'nin en giriş seviye ürünü.
3 391065 Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 5.249 Çözümler 63 11 Kasım 2023 #12 Caner Uncu dedi: Elite serisi iyi değil hocam ya, bu bütçelerde alınacak bir PSU değil bana sorarsanız. CM'nin en giriş seviye ürünü. Genişletmek için tıkla... Bende öyle biliyordum hocam ama bu model beni çok şaşırtıyor. O kadar PSU marka ve model kullandım ama Elite v4 kadar serin, sessiz ve sıkıntısız PSU denk gelmedi bana. Üstelik o markanın en dandik iki modeli olarak elite ve MWE biliyordum.
Caner Uncu dedi: Elite serisi iyi değil hocam ya, bu bütçelerde alınacak bir PSU değil bana sorarsanız. CM'nin en giriş seviye ürünü. Genişletmek için tıkla... Bende öyle biliyordum hocam ama bu model beni çok şaşırtıyor. O kadar PSU marka ve model kullandım ama Elite v4 kadar serin, sessiz ve sıkıntısız PSU denk gelmedi bana. Üstelik o markanın en dandik iki modeli olarak elite ve MWE biliyordum.
C CemalD Kilopat Katılım 1 Mart 2016 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #13 Hepinize teşekkür ederim. phanteksi aldım gitti.
3 391065 Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 5.249 Çözümler 63 11 Kasım 2023 #14 CemalD dedi: Hepinize teşekkür ederim. phanteksi aldım gitti. Genişletmek için tıkla... Güle güle kullanın.
CemalD dedi: Hepinize teşekkür ederim. phanteksi aldım gitti. Genişletmek için tıkla... Güle güle kullanın.