GTX 1070 sığacak kasa önerisi

O fiyata alternatif alınacak en iyi kasalardan birisi P350X. Alternatif olarak 50 TL fazla verip MB511 alınabilir. O tür markalara pek olumlu bakmıyorlar forumda.

Hava sirkülasyonu sizin için önemliyse ön tarafı mesh ızgara olan kasalara yönelin. Ben P350x'i beğenmiyorum. Üst tarafa radyatör takılamıyor, ederinden fazla pahalı, ekstra fan takmak gerekebiliyor.
COOLER MASTER MASTERBOX MB511 MidT ATX MESH ÖN PANEL PENCERELİ SİYAH KASA - Vatan Bilgisayar
Bu kasanın penceresi tamperli cam değil. Söyleyebileceğim başka eksiği yok.
1+1 fanla birlikte gönderiyorlar kampanya ile. Onun dışında gayet kaliteli kasa, kişisel zevkler de önemli bu konuda. Zaten önerdiğiniz kasayı da yazdım. Hatta burda daha ucuz ;
CM MasterBox MB511 3x120mm Kırmızı Led Fanlı Mesh Ön Panel Pencereli MidTower Kasa (MCB-B511D-KANN-STU) Kasa CoolerMaster
(Havale ile 467 TL.)

@Vasc Hocam kaliteli bir kasa zaten ona lafım yok da ben beğenmiyorum saydığım durumlardan dolayı, şahsi fikrim.
Tabi hocam saygı duyarım zaten. İstenilen kriterler kişinin bütçesine ve diğer faktörlere göre değişebiliyor. Kasayı alacak kişinin de bunları göz önünde bulundurması gerekli.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı