GTX 1070 sığacak kasa önerisi

Ekran kartı olarak MSI GTX 1070 ya da AMD RX 590 düşünüyorum. Kasa olarak da Rampage Redsky almayı düşünüyorum. GTX 1070 kasaya sığar mı?
Bir de max 450₺'ye kasa önerebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
O fiyata alternatif alınacak en iyi kasalardan birisi P350X. Alternatif olarak 50 TL fazla verip MB511 alınabilir. O tür markalara pek olumlu bakmıyorlar forumda.

1+1 fanla birlikte gönderiyorlar kampanya ile. Onun dışında gayet kaliteli kasa, kişisel zevkler de önemli bu konuda. Zaten önerdiğiniz kasayı da yazdım. Hatta burda daha ucuz ;
CM MasterBox MB511 3x120mm Kırmızı Led Fanlı Mesh Ön Panel Pencereli MidTower Kasa (MCB-B511D-KANN-STU) Kasa CoolerMaster
(Havale ile 467 TL.)

Kasanin dokumantasyonunda yazar GPU icin ayrilan uzunluk, almayi planladigin kasa icin kontrol edebilirsin.

@Vasc Hocam kaliteli bir kasa zaten ona lafım yok da ben beğenmiyorum saydığım durumlardan dolayı, şahsi fikrim.
Tabi hocam saygı duyarım zaten. İstenilen kriterler kişinin bütçesine ve diğer faktörlere göre değişebiliyor. Kasayı alacak kişinin de bunları göz önünde bulundurması gerekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…