Ekran kartı olarak MSI GTX 1070 ya da AMD RX 590 düşünüyorum. Kasa olarak da Rampage Redsky almayı düşünüyorum. GTX 1070 kasaya sığar mı?
Bir de max 450₺'ye kasa önerebilirsiniz.
O fiyata alternatif alınacak en iyi kasalardan birisi P350X. Alternatif olarak 50 TL fazla verip MB511 alınabilir. O tür markalara pek olumlu bakmıyorlar forumda.
Hava sirkülasyonu sizin için önemliyse ön tarafı mesh ızgara olan kasalara yönelin. Ben P350x'i beğenmiyorum. Üst tarafa radyatör takılamıyor, ederinden fazla pahalı, ekstra fan takmak gerekebiliyor. COOLER MASTER MASTERBOX MB511 MidT ATX MESH ÖN PANEL PENCERELİ SİYAH KASA - Vatan Bilgisayar
Bu kasanın penceresi tamperli cam değil. Söyleyebileceğim başka eksiği yok.
Hava sirkülasyonu sizin için önemliyse ön tarafı mesh ızgara olan kasalara yönelin. Ben P350x'i beğenmiyorum. Üst tarafa radyatör takılamıyor, ederinden fazla pahalı, ekstra fan takmak gerekebiliyor. COOLER MASTER MASTERBOX MB511 MidT ATX MESH ÖN PANEL PENCERELİ SİYAH KASA - Vatan Bilgisayar
Bu kasanın penceresi tamperli cam değil. Söyleyebileceğim başka eksiği yok.
Tabi hocam saygı duyarım zaten. İstenilen kriterler kişinin bütçesine ve diğer faktörlere göre değişebiliyor. Kasayı alacak kişinin de bunları göz önünde bulundurması gerekli.