GTX 1070 sistem GTA 5'te mavi ekran hatası veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

m3sih

Femtopat
Daha fazla  
RAM
Corsair Vengeance RGB PRO 16GB (2 x 8GB) DDR4 DRAM 3000MHz C15
Ekran kartı
Gigabyte GeForce GTX 1070 G1 Gaming 8G
Anakart
MSI B450 TOMAHAWK MAX II
İşlemci
AMD Ryzen 5 5600X
Geçen gün yeni PC topladım. GTA girmek istedim beş dakika falan takıldım. Fakat beş dakikadan sonra bilgisayarım mavi ekran yedi. Çözümü nedir? Yardımcı olursanız çok sevinirim. MSI Afterburner uygulamasından CPU sıcaklık değerlerini kontrol ettim normal seviyelerde.

Geçen gün yeni PC topladım. GTA girmek istedim beş dakika falan takıldım. Fakat beş dakikadan sonra bilgisayarım mavi ekran yedi. Çözümü nedir? Yardımcı olursanız çok sevinirim. MSI Afterburner uygulamasından CPU sıcaklık değerlerini kontrol ettim normal seviyelerde.

Yeni klasör - Google Drive bu da minidump dosyam.

Depolamada sorun olabilir gibi geldi. Parçalar sıfır mı ikinci el mi? Depolama olarak ne var sistemde? BitLocker açık mı? Depolamayla ilgili herhangi bir ayar yaptınız mı? HD Tune ile disklere error scan yapın (quick scan kapalı olsun) ve sağlık bilgilerini de paylaşın.

Parçalar sıfır. Depolama olarak sadece Hikvision E3000 var. BitLocker kapalı. Hayır, depolamayla ilgili herhangi bir ayar yapmadım. Dediğiniz şekilde error scan yaptım onda da herhangi bir sorun çıkmadı. Ek olarak bilgisayarı sıfırlamaya çalıştım fakat sıfırlama öncesi hazırlık %100 olduğunda da crash yiyorum.

Dosya Ekleri

• image.png
    image.png
    137,3 KB · Görüntüleme: 14

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı