GTX 1070 Sistem Metin 2 Kasma

Ben de Metin2 oyuncusuyum. Metin2 klasörünün içinde 'config.exe' diye bir dosya olmalı, onu açıp resmini atabilir misin? Açtığında ekteki resme benzer bir menü açılır, o menüden resim at ve ben de ayar tavsiyesi yapayım. (Resim temsili, resimdeki gibi ayar yapma!) Böyle bir sistemle Metin2 oynama diyenler var ama kimse o lonca toplantılarını, kat yapma anılarını yaşamamıştır

Dosya Ekleri

• metin2 config cfg ayarları.jpg
    24,3 KB · Görüntüleme: 3.229

Ram kullanımı maksimum % 20 civarına ulaşıyor. Metin2 sistemimi zorlayacak bir oyun değil. Yinede teşekkürler.

Yıllardır online oyun oynuyorum. Şu an arkadaş çevremden dolayı Metin2 Pvp oynuyorum. Sizi de kırmak istemiyorum. Yine de ayar resmini ekliyorum

Dosya Ekleri

• Ayarlar.jpg
    26,9 KB · Görüntüleme: 3.304
Kusura bakma ama kardeş Metin2 yaşıyor mu hala ? Gerçekten meraktan soruyorum... Bizim zamanlarımızda kalp krizi geçirmek üzereydi de. (2010)

Metin2'nin yıllardan beri var olan bir problemi benim tahminim serverin donanımları o kadar oyuncuyu kaldırmıyor. Oyun ayarlarından market ismini gizle yaparsan takılmalar ortadan kalkabilir eğer yine kalkmaz ise senden ricam farklı bir server indirip o serverde 15-20 dakika takıl eğer o serverde problem olmuyorsa, sorun şuan oynadığın serverden kaynaklı. Ha şu da var ufak tefek takılmalar kesinlikle olur metin2'nin oyun motoru çok eski, değil bu sistem bunun 3 katı olsa yine takılmalar olur.

Bende böyle bilgisayar oynayacak metin 2 oynayacağım yok artık Yapma gözünü seveyim ya

Grafik Deposu ayarını CPU olarak değiştirip deneyin, eğer görüntüde bozukluklar olursa GPU ayarına geri dönersiniz. Oyun açıldıktan sonra Görev Yöneticisi üzerinden oyunun önceliğini Yüksek olarak değiştirin.

Arkadaşlar, öncelikle bunun üç katı sistemim de olsa Metin2 veya Knight Online gibi oyunlara hala girebilirim. Kendi arkadaş çevrem ve muhabbet ortamım bana zevk veriyor. Siz GTA5 gibi oyunlardan zevk alıyor olabilirsiniz.
Oyundaki sorun eski olmasından kaynaklanıyor. Metin2 DirectX 9 ile çalışabiliyor şu an en fazla. Bu durumda server kötü veya yetersiz diye bir şey yok. Oyunun eski olmasının getirdiği yazılımsal yetersizlik söz konusu. CPU veya GPU ayarlarından söz edecek arkadaşlar kendilerini yormasınlar. Yapılabilecek her şeyi denedim ve yeterli bilgiye sahibim.
Yazılımsal açıdan çözüme ulaşan veya yazılımsal bilgisi olan arkadaşlardan destek bekliyorum. Ekran kartının ayarlarından veya farklı çalıştırma konularından genel kullanıcılar varsa onlarında desteğini beklerim.
NOT: Oyun ayarları açısından veya kişisel zevk açısından öneri yapacak arkadaşlar kendilerini yormasınlar.

Bence ''İnternetinde'' sorun var çünkü altında ''GTX 1070'' var diyosun GTA 5'i bile en Yüksek düzeylerde kaldırıp hatta üsütne grafik modu bile yapılıp kasmayacak bir şekilde oynarsın ama sen diyorsun ki Metin2 de kasıyor bu internetinle alakalı

Peki internetimde sorun olduğunu düşünelim. LOL gibi bir oyunda neden hiç sorun yaşamadan oynuyorum? Hem grafiği daha fazla hem de daha güncel bir oyun.
Şu an tekrar sisteme format atmış bulunmaktayım. Herhangi bir kasma yaşamıyorum fakat 3-4 gün içerisinde tekrardan kasma olacağına eminim.
DirectX'ten dolayı kasma yaşandığını ve sistemde güncellemeler ilerledikçe, yani günümüzde teknoloji ilerledikçe Metin2 gibi oyunlar eski kalıyor. Bu konuda 'yetkili bir abiye benziyorsunuz' dediğimiz arkadaşlar bizi aydınlatırsa seviniriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…