E Eburakk Decapat Katılım 12 Ekim 2018 Mesajlar 15 16 Ocak 2019 #1 Benim bilgisayarımda 1070 var ama oyunlarda Youtube'taki testler kadar FPS alamıyorum. FPS drop yaşıyorum oyunlarda. Bilgisayarımda ne olabilir?
Benim bilgisayarımda 1070 var ama oyunlarda Youtube'taki testler kadar FPS alamıyorum. FPS drop yaşıyorum oyunlarda. Bilgisayarımda ne olabilir?
KS KS E Eburakk Decapat Katılım 12 Ekim 2018 Mesajlar 15 16 Ocak 2019 #11 onur siyamoğlu dedi: Dostum direk işlemciyi O.C moda çekmesi daha mantıklı değil mi BIOS arayüzü bilmeyen insan için çok tehlikelidir değerleri yanlış girmesi sorun yaratabilir. Genişletmek için tıkla... Çıkartmayı denedima ama değişiklik olmadı just cause 3 te 60 fps alıyorum ama bazen otuza düşüyo Artı 0 Eksi
onur siyamoğlu dedi: Dostum direk işlemciyi O.C moda çekmesi daha mantıklı değil mi BIOS arayüzü bilmeyen insan için çok tehlikelidir değerleri yanlış girmesi sorun yaratabilir. Genişletmek için tıkla... Çıkartmayı denedima ama değişiklik olmadı just cause 3 te 60 fps alıyorum ama bazen otuza düşüyo