GTX 1070 Sistem Toplama Tavsiyesi

FurthestEagle

Megapat
Daha fazla  

5990-6000 TL bilanço ediyor.
Böyle bir sistem oluşturdum. Monitör 2k ve fiyatı diğer monitörlerden uygun. G-SNC zaten istemiyorum. Full HD monitörler bu 2k monitörden nasıl oluyorsa daha pahalı. Sinerji'den satın almayı düşünüyorum, bu site güvenilir mi? Ona da cevap verirseniz sevinirim. Ekran kartı RX 580 mi, GTX 1070 mi arada gidip geliyorum. Çünkü FreeSYNC olayı da var. Önerilerinizi bekliyorum.
Not: Fiyatlarda KDV eklenmemiş, ekran kartı 2800'e geliyor.

Son düzenleme:
Sinerji, nanokatolog, itopya, inventus gibi firmalar güvenilirdir.
Bi internetle bi bayiden almak çok farklı şeylerdir tabi.
Bazılarının bayileri yerleri var ordan gidip kendin alırsan daha iyi kargoda sıkıntı çıkmasın diye filan
%1 ihtimal olur oda seni bulur
Ayrıca
Güç kaynağı 650 80+ yapsan iyi olur.

Sinerjiden alacağım da heyecanlıyım 6000 bin tlyi birden havale yapmak da kolay iş değilmiş. Bayisine gidecem de altımda araba yok, Ankarada bayi var mı bilmiyorum. Ayrıca otobüsle taşırsam eve döndüğümde kutuların eksiği çıkar diye de korkuyorum. Güç kaynağı için bu sistem 400 wattı bile zor geçer diye düşünüyorum. 550 watt hayli hayli yetmesi lazım. Diğer saydığınız herşey toplam maliyeti %30 arttırıyor. Maximum bütçem 6000 tl o da zorlamam lazım. Dediğiniz yükseltmeler için Ekran kartını Gtx 1070'ten 1050 ye çekmem lazım galiba

Şahsen 650 W 80+ almandan yanayım. Birde Kesintisiz Güç Kaynağı almanızıda tavsiye ederim.

1070 alıcam diye bütçeyi kısmışsın gibi geldi
Ana kart olarak msi,asus veya gigabyte tavsiye ederim.
Monitor olarak 144Hz onu alamıyorsanız, 75Hz tavsiye ederim ayrıca 1 ms gecikmeli olması.
Sisteme 256 GB SSD'de güzel olacaktır veya 120 GB.

Hocam gtx 1070 ten bi alt modellere geçeceğim zaman performans %30 düşüyor. RX 580 8 gb var ona en yakın o da Witcher 3'ü full hd'de 60 fps civarı veriyor. SSD sonra da alabilirim ama 144 HZ Freesync le rx 580 ile alabilirim. Kararsızım açıkçası.

bütçeni 500-600 tl açabilirsen seçim yapmana gerek kalmaz.
120 GB SSD , 75Hz 1ms M. alabilirsiniz bence.

bütçeni 500-600 tl açabilirsen seçim yapmana gerek kalmaz.
120 GB SSD , 75Hz 1ms M. alabilirsiniz bence.
Tamamdır eğer bütçeyi daha da açabilirsem 75 hz alırım. Ama ssdyi sonra alacam ok kesin. 7200 rpm hdd bile şu an kullandığım 5400 rpm e iki kat fark koyar. SSD 'yi 500 gb alacağım ilerde.

6000 TL'cik o da esnemiş hali bütçenin. Muhtemelen 5000 tlye toplucam ama tabi çok içime sinerse 6000 tlye çıkabilirm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…