Daha fazla  
Elimdeki sistemin çoğu parçasını gereksinimlerimi karşılamadığı için değiştireceğim böyle bir sistem topladım herhangi bir eksik veya fazlalık var mı? Görüşlerinizi almak istiyorum.

İşlemci: i7 6700k
Anakart: Asus z170 pro gaming
Ekran Kartı: Asus GTX 1070 Strix
RAM: Corsair Vengeance 16GB(2x8) DDR4 3000 MHz(O.C)
HDD: Elimde şu an 2 TB 7200 RPM var.
SSD: Sandisk Ultra II 240gb 550/500
Hava Soğutma: 2x140mm ve 3x120mm xigmatek xaf serisi fan=toplam 5 tane
Sıvı Soğutma: Corsair hydro serisi h115i gtx 280mm
Kasa: Thermaltake core v31 650w 80 Plus

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart olarak MSI Z170 TomaHawk veya Gaming m7 gibi modelleri tercih edebilirsiniz. Asusu yetkili servis olan SMS infocom'un şikayetçisi çok diye tavsiye etmiyorum. SSD olarak Crucial BX200 veya Kingston UV400 ve Corsair Force LE modellerinede bakabilirsin (daha ekonomik olurlar). Kasa ile sıvı soğutmanın boyut uyumunu araştırdın mı? Montajlarken sorun çıkmayacağından emin ol. Ayrıca Corsair'da felan RAM'ler ile anakartların bazı uyum sorunları çıkarabildiği oluyor. Sorun olmadığından emin ol.

Teşekkür ederim öncelikle. Kasam radyatörün boyutunu kapsıyor 360 mm lik su soğutma desteği var önde ve üstte. Bunun dışında öne 2 tane 140mm lik alta da iki tane 120 mm 4 fan daha takmayı düşünüyorum. SSD konusuna gelirsek ekonomik olanı elbette uygun ama internet üzerinden alacağım için 10 liranın bir sorunu olmaz. Anakartta dediğiniz modellere baktım fakat Gaming m7 pahalı tomahawk ı görünüş olarak beğenmedim. Bu zamana kadar asusdan yana oldum hep ve hiçbir sorun çıkmadı tamirlik bir durumda olmadığı için başka marka denemeye gönlüm razı gelmiyor. RAM'ler sorun çıkartacağını düşünmüyorum kontrol ettim. Tekrardan teşekkür ederim.

Bende zamanında kullandığım asus notebooktaki sorunlarla karşılaşana kadar asusa iyi gözle bakardım. Ama sonra notebookta karşılaştığım ekranın aydınlatma sorunundan sonra (ekranda görüntü olup aydınlatma çalışmıyordu). Servise verip alırken oluşan sorunlardan sonra asusun gözümdeki değeri azalmıştı. Ama bir ürün sorunu yüzünden koca firmayı silmeyelim dedim ve bu arızanın başka modellerdede kronikleşmiş olduğunu duydum. Sonra forumlarda anakart, ekran kartı sorunu yüzünden asusun sms infocom servisinin saçma sapan herşey için kullanıcı hatası dediğini duyunca artık hiç önermez hale geldim. Sadece olması gerektiği gibi montajlanıp kullanılan anakartın kondansatörlerindeki sorunun nasıl kullanıcı hatası olduğunu halada merak ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…