GTX 1070 Sistem Toplama

Hayır ileride sli yapmıycam sadece uzun ömürlü rahat kullanabileceğim bir kasa olmasını istiyorum.
O zaman şöyle yapalım;

İşlemci: İ7 6700K
Anakart: MSI Z170 Gaming M5
RAM: Corsair Vengeance LPX 16 (2x8) GB 2400 Mhz
Ekran Kartı: MSI GTX 1070 Gaming X
HDD: Seagate Barracuda 2 TB 7200 RPM
SSD: Samsung 850 Evo 1 TB
Kasa: Corsair Spec-Alpha
Güç Kaynağı: Aerocool KCAS 80+Bronze 750 W
Monitör: Asus VG248QE
Toplam 7818 TL

Teknobiyotik'ten toplandı.

güzel olmuş.

peki usta benim dizdiğim sisteme işlemciyi i5( 6.Nesil Yada 7.nesil ) yapsam ekran kartını nvidia geforce gtx 1080 yapıp monitörü aynı yapsam olmazmı?

güzel olmuş.

peki usta benim dizdiğim sisteme işlemciyi i5( 6.Nesil Yada 7.nesil ) yapsam ekran kartını nvidia geforce gtx 1080 yapıp monitörü aynı yapsam olmazmı?
Maalesef olmaz, i7 6700k bile GTX 1080'e 1080p çözünürlükte darboğaz yapıyor. İ5 alırsan zaten darboğaz kaçınılmaz olacaktır. Ayrıca yeni işlemciler çıkmak üzere, bu işlemciyi O.C. yaparsan uzun bir süre seni götürür. Bence bu sistem iyi, GTX 1070 zaten iyi bir kart, çoğu oyunu kasmadan oynatır.

Ne diyorsun sen ben 6700k ile 1080 topliyacam darboğazmı ne diyorsun sen yahu

Hocam o kadar yüksek bir bütçeyle bir bilgisayara GTX 1070 yakışmaz diye düşünüyorum GTX 1080 alın zaten uzun ömürlü olmasını istiyorsunuz 1080 sizi uzun bir süre idare eder monitör 2k olmak zorunda değil DSR var fakat ileride 2k bir monitör alırsanız tadından yenmez .

Ben de olsaydım DSR önerirdim, ama önermedim. Çünkü GTX 1080'i DSR'de harcamak yazık olur. Zaten gerçek 2k kalitesi vermiyor. Böyle bir sisteme DSR hiç olmaz. Zaten arkadaş gelecekte ekran kartını felan değiştirir, olur biter.

Aslında öyle daha mantıklı olabilir.Mesela şimdi iyi bir monitör alsa 1070 zaten günümüz oyunlarını rahat kaldırabilir 1-2 yıl sonra çıkacak üst model kartı takar fakat yükseltme yapmayacaksa 1080 derim her türlü.

1080 Eklediğim zaten monitör yükseltmem lazım o zaman en iyisi 1070 ben 2-3 yıl oyun felan oyun oynarım belki fazlada olabilir sonr zaten bilişim okuyorum iş hayatında Felan yeteri yani bu ekran kartı işlemci 6 yada 7 nesil yapıcam belli olmaz ama şuanlık sistem bu 1000 tl den fazla ekleyip gddr5x alamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…