GTX 1070 sistem toplama

hasancorlu

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bütçem sınırlı olduğundan böyle bir sistem toplamak istedim, genel amacım oyun oynamak, render vs.
Ekran kartım şuan elimde mevcut. Ve ekran kartını hesaba katmadığımız zaman RAM, işlemci, anakart kasa ve power yaklaşık olarak 2800 civarı yapıyor. Bütçemi daha fazla yükseltemiyorum. SSD daha sonra ekleyeceğim. Depolama olarak elimde idare edecek bir sabit diskim mevcut. İşlemci i7 6700 stok fanla birlikte geliyor bu sistemi umuyorum ki soğutacaktır. Anakartı Z serisi seçtim çünkü bu anakart hem ucuz hemde ileriye dönük yönü hoşuma gitti, ayrıca oluşturduğum bileşenlerden eksik, yanlış, uyumsuz parçalar var mıdır? Bu sistem oyunlarda dar boğaz yapar mı? Sizinde değerli yorumlarınızı, sistem tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Z serisi anakartlar OC desteği ile öne çıkıyor. H170 anakartlar yeterli olur. Şahsen bende de i7 6700 var, anakart olarakta ASUS H170 kullanıyorum. K işlemcin olmadığı için bence gerek yok.

Güç kaynağı çok fazla. Onun yerine Aerocool kcas 80+ 600W alabilirsiniz. Eğer ileride i7 7700k' ya geçmeyi düşünmüyorsanız anakartı MSI B150M Bazooka alın, oyun performansınız değişmeyecek. Sizin yerinizde olsam güç kaynağı ve anakarttan artan para ile i7 7700 alırdım, ne de olsa daha güncel :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı